Kid Icarus: Uprising

Πολλαπλά Multiplayer Modes Αποκαλύπτονται στο Παιχνίδι Kid Icarus: Uprising για το Nintendo 3DS.


Η Nintendo αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για τα διαφορετικά multiplayer modes του Kid Icarus: Uprising, που θα κυκλοφορήσει

αποκλειστικά για το Nintendo 3DS στην Ευρώπη στις 23 Μαρτίου. Μετά από 25 χρόνια και πάνω από την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού Kid Icarus για το NES, το Kid Icarus: Uprising πηγαίνει τη δράση και την περιπέτεια αυτής της αγαπημένης σειράς σε νέα ύψη.


Τα modes και οι λειτουργίες του παιχνιδιού περιλαμβάνουν:
Light vs. Dark: Συνεργαστείτε με άλλους παίκτες στο Light vs. Dark multiplayer mode, στο οποίο δύο ομάδες των τριών μελών αναμετριούνται μεταξύ τους. Τελικός στόχος είναι να αδειάσετε το health meter της αντίπαλης ομάδας, γεγονός που θα μεταμορφώσει το τελευταίο ηττημένο μέλος της, σε άγγελο. Η ομάδα που θα νικήσει τον άγγελο της αντίπαλης ομάδας, κερδίζει. Αυτό το μοναδικό multiplayer mode αξιολογεί την ικανότητα των παικτών να δουλέψουν ως ομάδα ενώ κρατά το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό της μάχης αμείωτα, αφού το ενδιαφέρον στρέφεται άλλοτε στην αποτροπή της ζημιάς και άλλοτε στην προστασία του αγγέλου της ομάδας.


Free-for-All: Σε αυτό το mode, μέχρι και έξι παίκτες (συμπεριλαμβανομένων CPU players) μάχονται μεταξύ τους σε μια winner-takes-all μάχη. Οι νικητές καθορίζονται από το high score, το οποίο επηρεάζεται κυρίως από το πόσες φορές θα σκοτωθείτε και πόσες φορές θα σκοτώσετε.


Match Set-up: Και τα δύο, το Light vs. Dark και το Free-for-All, multiplayer modes παίζονται μέσω local wireless play ή online για παίκτες με πρόσβαση σε broadband Internet. Οι CPU players θα συμπληρώσουν τη σύνθεση της ομάδας αν υπάρχουν λιγότεροι από έξη παίκτες σε έναν αγώνα. Η διάρκεια του αγώνα, ο βαθμός δυσκολίας CPU, τα όπλα και οι αδυναμίες της ομάδας ρυθμίζονται όλα πριν από την έναρξη της multiplayer μάχης.


Weapons and Weapon Fusion: Το πλήθος των όπλων που ένας παίκτης έχει συλλέξει στο single-player mode μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις multiplayer μάχες. Οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν επιπλέον όπλα που λαμβάνουν ως έπαθλα στο multiplayer play. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν έτοιμους συνδυασμούς όπλων και δυνάμεων πριν μπουν στην μάχη. Αυτό παρέχει επιπλέον κίνητρο στους παίκτες για να συνεχίσουν να συλλέγουν διαφορετικά και πιο ισχυρά όπλα καθώς παίζουν στο single-player campaign. Οι παίκτες μπορούν να ενώσουν όπλα στο Arms Altar. Ενώνοντας δύο όπλα θα φτιάξετε ένα, πιο ισχυρό όπλο που θα διατηρεί μερικά από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του καθενός, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να προσαρμόζουν τα όπλα τους έτσι ώστε να ταιριάζουν στο δικό τους στυλ παιχνιδιού. Η σύντηξη των όπλων μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις multiplayer μάχες.


StreetPass™: Με τη λειτουργία StreetPass του Nintendo 3DS, οι παίκτες έχ

Keywords
Τυχαία Θέματα