H hol φέρνει τα Όσκαρ στο σπίτι

Το Hollywood και τα βραβεία Oscar έρχονται στο σπίτι με το «hol video club» της hellas online.


H hellas online και το “hol video club”, φέρνουν το Hollywood

και τις βραβευμένες με Oscar ταινίες με το πάτημα ενός πλήκτρου στο τηλεκοντρόλ, προσφέροντας μια μοναδική video on demand εμπειρία τηλεθέασης και διασκέδασης για το σπίτι.


Από τις 20 Φεβρουαρίου έως τις 31 Μαρτίου 2012 –είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας hol my tv- η θεματική κατηγορία περιεχομένου Hollywood hol video club, με 72 ταινίες που κέρδισαν ή ήταν υποψήφιες για Oscar, αλλά και ταινίες που είναι υποψήφιες στη φετινή τελετή.


Συγκεκριμένα η κατηγορία Hollywood hol video club περιλαμβάνει:
• Υποψηφιότητες 2012: 3 ταινίες που είναι στις Υποψηφιότητες του 2012.
Transformers 3, Kungfu Panda 2, Οι Υπηρέτριες σε πρώτη προβολή στην ελληνική τηλεόραση διατίθενται σε € 2,99/ενοικίαση για απεριόριστες προβολές σε 24 ώρες.
• Βραβευμένες ταινίες: 27 ταινίες που κέρδισαν από τουλάχιστον ένα πολυπόθητο αγαλματίδιο του θείου Oscar, όπως: Forrest Gump (6 Oscars), Ο Πληροφοριοδότης (4), King Kong (5), Τίγρης και Δράκος(4), Traffic (4)
• Υποψηφιότητες: 36 ταινίες που προτάθηκαν για Oscar, δεν κέρδισαν, αλλά αξίζει να δεις, όπως: Τα Απομεινάρια μιας μέρας (8 υποψηφιότητες για Oscar), Το ματωμένο διαμάντι (5), Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η κατάρα του μαύρου μαργαριταριού (5), Ο Νονός 3 (7)
• Αγαπημένες κλασικές: ταινίες που σάρωσαν στα Oscar και έμειναν στην ιστορία, όπως: Ο Νονός 2 (6 Oscars), Η γέφυρα του ποταμού Κβάι (7), Όσα παίρνει ο άνεμος (8)


Οι περισσότερες από τις παραπάνω ταινίες διατίθενται με τιμή € 1,99/ενοικίαση.


Το “hol video club” παρέχει μια πλούσια ταινιοθήκη με περιεχόμενο κανονικής και υψηλής ευκρίνειας (High Definition) που διαρκώς ανανεώνεται. Όλες οι νέες κυκλοφορίες των μεγαλύτερων studios παγκοσμίως, καθώς και ένας ευρύς κατάλογος από κωμωδίες, περιπέτειες, θρίλερ, ταινίες δράσης, εποχής, σινεφίλ, επιστημονικής φαντασίας και αισθησιακές, γίνονται «άμεσα διαθέσιμες» στην τηλεόραση των συνδρομητών μέσα από ένα εύχρηστο μενού πλοήγησης. Δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και πλούσιο παιδικό πρόγραμμα, συμπληρώνουν τη γκάμα επιλογών που προσφέρει το “hol video club” για όλη την οικογένεια.


Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online “hol my tv”, επισκεφθείτε το www.holmytv.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.


Keywords
Τυχαία Θέματα