In Ear ακουστικά AKG K375

H AKG δεν χρειάζεται συστάσεις στους λάτρεις του καλού ήχου και παρουσιάζει τα νέα της in ear ακουστικά για όλες τις χρήσεις.


Γιατί υπάρχουν τόσο πολλοί επαγγελματίες μουσικοί και ηχολήπτες που με ευχαρίστηση χρησιμοποιούν τα ακουστικά της AKG; Είναι τα 60 χρόνια εμπειρίας των μηχανικών της AKG που μπορούν και προσφέρουν τον αναλυτικό, με την απαράμιλλη ποιότητα των studio, ήχο που ζητούν οι κορυφαίοι καλλιτέχνες;

Ή μήπως είναι απλώς και μόνο επειδή, όπως και εσείς, θέλουν ασυμβίβαστη ποιότητα ήχου για τη μουσική τους;


Τα in-ear ακουστικά της AKG K375 προσφέρουν την άνεση που εκτείνεται πέρα από ακουστικά της επιλογής σας. Κρατούν την ακρόαση της αγαπημένης σας μουσικής όλη την ημέρα με ένα συνδυασμό υψηλής απόδοσης ήχου και απίστευτης άνεσης. Τα ακουστικά AKG K375 έρχονται με τρία διαφορετικά μεγέθη από μαλακές, ελατές πιπίλες σιλικόνης που προσαρμόζονται άνετα στα αυτιά του κάθε σχήματος.


Το περίβλημα αλουμινίου παρέχει ανώτερη ακουστική απόσβεση και εκτεταμένη απόκριση μπάσου, ενώ ο κλειστός σχεδιασμός του πίσω μέρους των ακουστικών βοηθά να κρατηθεί έξω ο θόρυβος για να μην διαταραχθεί η τόσο ευχάριστη εμπειρία ακρόασης με τα ακουστικά της AKG. Ένα τριών πλήκτρων χειριστήριο σας επιτρέπει να ελέγχετε τις λειτουργίες αναπαραγωγής από το iPod, το iPad, το iPhone ή κάποια άλλη συσκευή της Apple, και ένα in-line μικρόφωνο σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τα ακουστικά AKG K375, και ενώ κάνετε ένα τηλεφώνημα, με αυτόν τον τρόπο έχετε ένα ακόμα λόγο να μηνβγάζετε καθόλου τα ακουστικά σας.


Έτσι, εάν θέλετε ένα ελαφρύ, άνετο στο αυτί ζευγάρι ακουστικά στούντιο που προσφέρουν σε επίπεδο ήχου, τα K375 σας καλούν να τα αποκτήσετε.


Keywords
Τυχαία Θέματα