HTC Sensation XL με Beats Audio

Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας Beats, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή οθόνη 4,7 ιντσών, προσφέρουν ψυχαγωγία πρωτοφανούς ποιότητας. Η HTC Corporation, κορυφαία εταιρία κατασκευής Smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, παρουσίασε σήμερα το HTC Sensation™ XL, το οποίο ενσωματώνει την τεχνολογία Beats Audio™. Η τελευταία αυτή καινοτομία είναι καρπός της νέας συνεργασίας της HTC με την Beats,
η οποία είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Αύγουστο, και οδηγεί τις δυνατότητες ψυχαγωγίας που προσφέρουν τα κινητά τηλέφωνα σε νέα επίπεδα, χάρη στην εντυπωσιακή οθόνη 4,7 ιντσών και τη βελτιστοποιημένη ακουστική εμπειρία που προσφέρει. Το HTC Sensation XL έρχεται να προστεθεί στο HTC Sensation XE, προσφέροντας έτσι στους πελάτες της HTC μια δυνατή οικογένεια από Smartphones με τεχνολογία Beats Audio.
«Με το Beats Audio, το HTC Sensation XL παραμένει πιστό στη δέσμευση τής HTC να προσφέρει τον καλύτερο δυνατό ήχο στα κινητά που κατασκευάζει, είτε πρόκειται για τον ήχο ενός μουσικού κομματιού, είτε για τα ηχητικά εφέ μιας ταινίας ή ενός παιχνιδιού», δήλωσε ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation. «Αποτελεί έξοχο παράδειγμα του γιατί η συνεργασία μας με την Beats έχει τόσο μεγάλη σημασία για τους χρήστες, σήμερα, αλλά και στο μέλλον.»«Η HTC είναι απίστευτος συνεργάτης και ενστερνίστηκε πλήρως την επιθυμία μας να κάνουμε τη μουσική εμπειρία που προσφέρει ένα κινητό όσο πιο δυνατή και πιο πλούσια γίνεται», σχολίασε ο Jimmy Iovine, πρόεδρος της Beats by Dr. Dre.
Έξοχος σχεδιασμός, εξαιρετικές επιδόσεις και εκπληκτικός ήχοςΜε οθόνη 4,7 ιντσών, λεπτό σχεδιασμό πάχους μόλις 9,9 χιλιοστών και ενσωμάτωση της τεχνολογίας Beats Audio, το HTC Sensation XL δημιουργήθηκε ειδικά για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στην ψυχαγωγία, με εκπληκτικό ήχο και εικόνα για μουσική, ταινίες και παιχνίδια. Το HTC Sensation XL διαθέτει μοναδική ρύθμιση του ήχου από την Beats, η οποία διασφαλίζει ότι οι χρήστες ακούν την αγαπημένη τους μουσική όπως την προόριζε να ακουστεί ο δημιουργός της.
Αποκλειστικότητα των κινητών της HTC, το HTC Sensation XL συνοδεύεται από τα νέα πανάλαφρα ακουστικά urBeats™, τα οποία σχεδιάστηκαν ειδικά για να λειτουργούν ενιαία με το ηχητικό προφίλ Beats της συσκευής. Με το ενσωματωμένο μικρόφωνο η πραγματοποίηση κλήσεων γίνεται εύκολη υπόθεση και τα χέρια παραμένουν ελεύθερα, ενώ το τηλεχειριστήριο στο καλώδιο των ακουστικών επιτρέπει στους χρήστες να σταματούν, να προχωρούν ή να ξανακούν ένα μουσικό κομμάτι, και να απαντούν σε μια εισερχόμενη κλήση ενώ ακούν μουσική.
Οι χρήστες μπορούν επίσης να στέλνουν στους φίλους τους τις μουσικές τους προτάσεις ή πληροφορίες για ένα μουσικό κομμάτι, με γραπτό μήνυμα, e-mail, ή μέσω του προφίλ τους στο Facebook®. Για να ορίσεις την τέλεια ηχητική ειδοποίηση στις εισερχόμενες κλήσεις ή τα μηνύματα από φίλους και συγγενείς, χρησιμοποίησε τη λειτουργία περικοπής ήχου κλήσεων (Ringtone Trimmer) για να επεξεργαστείς ένα μουσικό κομμάτι και να το προσθέσεις στ
Keywords
Τυχαία Θέματα