H realme η GSMA, η Counterpoint και η Qualcomm ανακοινώνουν τη Σύνοδο Κορυφής 5G

 Η GSMA, η Counterpoint, η realme και η Qualcomm ανακοινώνουν ότι θα πραγματοποιήσουν μια σύνοδο κορυφής σχετικά με το 5G στις 3 Ιουνίου.

Το θέμα της συνόδου κορυφής θα είναι «Κάνοντας το 5G παγκόσμιο: Προσβασιμότητα για όλους». Οι ηγέτες αυτών των εταιρειών και οργανισμών θα μοιραστούν τις απόψεις τους για την παγκόσμια ανάπτυξη 5G και τις ευκαιρίες που προσφέρονται μέσα από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

O Kalvin Bahia, Κύριος Οικονομολόγος της GSMA Intelligence δήλωσε σχετικά: «Το 5G αποτελεί μια ευκαιρία για επιτάχυνση της οικονομικής ανάπτυξης στον κόσμο όπως θα διαμορφωθεί μετά την πανδημία».

Από την πλευρά του ο Peter Richardson, Αντιπρόεδρος και συνιδρυτής της Counterpoint Research τόνισε πώς «Το 5G είναι μια θεμελιώδης τεχνολογία που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ζουν, μαθαίνουν αλλά και εργάζονται».

Ο Madhav Sheth, Αντιπρόεδρος και  Διευθύνων Σύμβουλος της realme για Ινδία και Ευρώπη ανέφερε:  «Πιστεύουμε ότι το 5G θα είναι ο μεγαλύτερος οδηγός που επιταχύνει την «έξυπνη» ζωή για τους νέους σε όλον τον κόσμο».

Τέλος, ο Johnny Chen, Brand Director της realme συμπλήρωσε πως «Τα τηλέφωνά μας θα επιτρέψουν στους νέους να εκφραστούν με τρόπους που ξεπερνούν την φυσική έννοια του χώρου».

Οι παρευρισκόμενοι θα αναφερθούν στο έργο «Κάνοντας το 5G Παγκόσμιο: Προσβασιμότητα για όλους» μέσα από τις διαφορετικές οπτικές γωνίες τους.

Πιο συγκεκριμένα, η GSMA θα μοιραστεί τις απόψεις της σχετικά με τη σύγκριση των προσδοκιών γύρω από την ανάπτυξη του 5G στις αναδυόμενες αγορές, τα εμπόδια στην υιοθέτηση δικτύου 5G στα κινητά αλλά και πώς μπορεί το δίκτυο 5G να ενισχύσει αποφασιστικά την ανάπτυξη σε έναν κόσμο μετά την πανδημία.

Η Counterpoint από την πλευρά της θα επικεντρωθεί στον τρόπο με τον οποίο το 5G αλλάζει τον τρόπο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την τεχνολογία, την τάση της εξάπλωσης του δικτύου 5G σε πιο χαμηλό εύρος τιμών συσκευών και τέλος, ορισμένες μετρήσεις που αναδεικνύουν τους κυρίαρχους παίκτες smartphone στο 5G και τις σημαντικότερες προδιαγραφές smartphone για την καλύτερη ανάπτυξη του καινοτόμου αυτού δικτύου.

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, θα μοιραστεί ορισμένα σημεία-κλειδιά σχετικά με το δικό της ρόλο στην εποχή του 5G, το γιατί πιστεύει ότι το 5G θα γίνει εν τέλει ο σημαντικότερος οδηγός επιτάχυνσης της «έξυπνης ζωής» για τους νέους σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και έρευνες για την αυξημένη ζήτηση 5G από νέους ηλικιακά χρήστες παγκοσμίως. Ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη γραμμή παραγωγής της εταιρείας, που θα περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα προϊόντων από πολύ οικονομικά έως premium, επίσης θα γίνουν γνωστές.

Τέλος, η Qualcomm θα αναφερθεί στο πώς συνεργάζεται πάντοτε στενά με κατασκευαστές smartphone ώστε να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή απόδοση, εστιάζοντας σε συγκεκριμένες εφαρμογές που είναι σημαντικές για την παροχή μίας ολοκληρωμένης εμπειρίας 5G.

Η ζωντανή ροή της εκδήλωσης θα ξεκινήσει στις 12:00 π.μ. στις 3 Ιουνίου, στο κανάλι ζωντανής ροής της GSMA.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TechPress