H LG στα Facilities Management Awards

Η LG υποστηρίζει τα Facilities Management Awards 2014, τα πρώτα βραβεία στην Ελλάδα για τη διαχείριση εγκαταστάσεων & μέσων.


H LG ήταν παρούσα στα Facilities Management Awards 2014, ένα θεσμό με σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών διαχείρισης εγκαταστάσεων και μέσων από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών


Σε μία ξεχωριστή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 5 Μαΐου

στο Maroussi Plaza, οι νικητές σε κάθε μία από τις 20 κατηγορίες παρέλαβαν τα βραβεία τους από εκπροσώπους της διοργάνωσης και του επιχειρηματικού χώρου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότερα από διακόσια υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου στην χώρα μας από πολλούς και διαφορετικούς επιχειρηματικούς χώρους και βιομηχανίες, όπως την ενέργεια, τις μεταφορές, τις υποδομές, τα ξενοδοχεία, το λιανεμπόριο, τα εμπορικά κέντρα, και τους οργανισμούς.


Ο κύριος στόχος των Facility Management Awards είναι η ανάδειξη της συνεισφοράς της αποτελεσματικής διαχείρισης εγκαταστάσεων στην αειφορία και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων και συνακόλουθα την εθνική οικονομία. Ταυτόχρονα, μέσω των βραβείων, γνωστοποιούνται οι διαθέσιμες υπηρεσίες, λύσεις και τεχνολογίες στη διαχείριση εγκαταστάσεων με προεκτάσεις στη μείωση του λειτουργικού κόστους και τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών και προϊόντων. Τέλος, τα συγκεκριμένα βραβεία λειτουργούν και ως μέσο καταγραφής και συγκριτικής αξιολόγησης των πλεονεκτημάτων της αποτελεσματικής διαχείρισης εγκαταστάσεων και προσάπτουν την απαιτούμενη έμφαση σε έναν από τους πιο δυναμικούς και αναπτυσσόμενους κλάδους υπηρεσιών στην Ελλάδα, προβάλλοντας και προωθώντας τις προσπάθειες των νικητών.


Η LG, μεγάλος χορηγός των φετινών βραβείων, διαθέτει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις τόσο για τη διαχείριση και τη συντήρηση κτιριακών εγκαταστάσεων (BMS), όσο και για την κάλυψη μιας σειράς επαγγελματικών αναγκών, όπως φωτισμού και κλιματισμού, θέρμανσης, παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, και ξενοδοχειακές τηλεοράσεις. Η απονομή πραγματοποιήθηκε από τον κ. Γιάννη Μαντά, Εμπορικό Διευθυντή του τμήματος Business Solutions στην LGE Hellas, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που η LG Electronics Hellas και το τμήμα Επαγγελματικών Λύσεων της εταιρείας στηρίζει την πρώτη τελετή απονομής των Facilities Management Awards 2014. Σε μία ιδιαιτέρως απαιτητική συγκυρία που επιτάσσει ορθή, αποτελεσματική και έξυπνη διαχείριση χρόνου και πόρων, το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics Hellas παραμένει δίπλα σε κάθε επιχείρησης, συμβάλλοντας έμπρακτα στη βελτιστοποίηση των τακτικών για τη αποτελεσματική διαχείριση εγκαταστάσεων. Η εταιρεία συνδυάζει τα προϊόντα της με μία ευρεία γκάμα εξειδικευμένων υπηρεσιών από την αρχική εγκατάσταση έως και τη συντήρησή τους, προσφέροντας μάλιστα ένα από τα καλύτερα after sales service πανελλαδικά»


Keywords
Τυχαία Θέματα