Διάκριση για την D-Link

Η D-Link ηγήθηκε της παγκόσμιας αγοράς σε αποστολές (shipments) καταναλωτικών προϊόντων Wireless AC router, κατά το 3ο τρίμηνο του 2013.


Σύμφωνα με τη μελέτη της ABI Research «Εξοπλισμός Wi-Fi», η D-Link κατέκτησε την πρώτη θέση παγκοσμίως με μερίδιο 12,7% το τρίτο τρίμηνο του περασμένου έτους, σύμφωνα με τα τριμηνιαία δεδομένα των αποστολών και τις σχετικές

προβλέψεις.


Η μελέτη της ABI Research περιλαμβάνει πολλούς κατασκευαστές και καλύπτει την παγκόσμια αγορά εξοπλισμού προϊόντων Wireless LAN (WLAN) για τελικούς καταναλωτές και επιχειρήσεις. Η παγκόσμια αγορά εξοπλισμού Wi-Fi για τελικούς καταναλωτές ξεπέρασε τις 139.100.000 πωλήσεις το 2013 και αφορά στις αποστολές στις εγκαταστάσεις πελατών, συμπεριλαμβανομένων των αποστολών access point, router και gateway.


Οι Wireless N συσκευές, εξακολουθούν να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς των αποστολών Wi-Fi συσκευών για τελικούς καταναλωτές. Όμως, οι αναλυτές του κλάδου της ABI Research προβλέπουν ότι είναι πιθανό να μειωθεί ο αριθμός αυτός και αναμένουν ότι οι Wireless AC συσκευές θα αντιπροσωπεύουν σχεδόν το μισό μερίδιο (45%) των αποστολών στο τέλος του 2014, σύμφωνα με το ρυθμό αύξησης υιοθέτησης συσκευών Wireless AC.


«Η έρευνα της ABI, είναι μια σημαντική επιβεβαίωση της προσπάθειας που καταβάλλει η D-Link, στο να επικοινωνήσει και να προσφέρει τα οφέλη της ασύρματης δικτύωσης AC» δήλωσε ο Kevin Wen, πρόεδρος της D-Link Europe Ltd.


«Η τεχνολογία Wireless AC είναι πολύ πιο προηγμένη σε σχέση με την τεχνολογία Wireless N και ικανοποιεί τις σύγχρονες ανάγκες ασύρματης δικτύωσης των καταναλωτών, οι οποίοι θέλουν γρήγορη και απρόσκοπτη ροή πολυμέσων, online gaming και περιήγηση στο Διαδίκτυο. Πέρυσι, η D-Link παρουσίασε το πιο προηγμένο και ολοκληρωμένο φάσμα Wireless AC Cloud Router. Κατακτώντας την πρώτη θέση του μεριδίου αγοράς οικιακών Wireless AC Router στο 3ο τρίμηνο του 2013, ενισχύουμε τη δέσμευσή για προσφορά λύσεων που ταιριάζουν σε κάθε σενάριο και εύρος τιμών»


Keywords
Τυχαία Θέματα