H LG ενισχύει την B2B δραστηριότητά της στον τομέα των ιατρικών οθονών

Η LG Electronics (LG) εντείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στον τομέα των ιατρικών προϊόντων B2B, με μια πλήρη σειρά διαγνωστικών οθονών, συμπεριλαμβανομένου του νέου μοντέλου 21HQ613D, το οποίο πρόσφατα εγκρίθηκε από τον FDA για διάθεση στις Η.Π.Α.

Η οθόνη 21HQ613D έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ψηφιακή μαστογραφία και την τομοσύνθεση μαστού και είναι μια διαγνωστική IPS οθόνη 21,3 ιντσών 5

megapixel (MP), η οποία παρέχει υψηλής ευκρίνειας, με σταθερή ποιότητα ακτινολογικές εικόνες χάρη στον εσωτερικό μπροστινό αισθητήρα και το λογισμικό βαθμονόμησης.

Η 21HQ613D προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια και φωτεινότητα, καθώς η LG IPS οθόνη της διαθέτει ανάλυση 2.048 x 2.560, φωτεινότητα 1100cd/m² και λόγο αντίθεσης 1800:1. Κατάλληλη για την εξέταση διαφόρων τύπων ιατρικών εικόνων, συμπεριλαμβανομένων των μαγνητικών τομογραφιών μαστού, των αξονικών τομογραφιών και των υπερήχων, η διαγνωστική οθόνη διαθέτει εσωτερικό μπροστινό αισθητήρα ο οποίος καθιστά περιττή την ανάγκη για εξωτερική συσκευή βαθμονόμησης. Με το λογισμικό LG Calibration Studio Medical, οι χρήστες μπορούν εύκολα να πραγματοποιούν δοκιμές βαθμονόμησης DICOM και διασφάλισης ποιότητας που συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα ελέγχου για ιατρικές οθόνες.

Η οθόνη 21HQ613D ενσωματώνει επίσης χρήσιμες λειτουργίες που βοηθούν τους χρήστες στη διεξοδική εξέταση ιατρικών εικόνων, όπως η λειτουργία Focus View και η λειτουργία Pathology. Η Focus View Mode ελέγχεται είτε με το ποντίκι είτε με το πληκτρολόγιο και επιτρέπει στους χρήστες να εστιάσουν σε ένα συγκεκριμένο τμήμα μιας εικόνας, σκοτεινιάζοντας την υπόλοιπη οθόνη προκειμένου να τονιστεί η επιλεγμένη περιοχή. Η Pathology Mode εξασφαλίζει ευκρίνεια και ακρίβεια εικόνας όπως ακριβώς φαίνεται σε ένα μικροσκόπιο. Επιπλέον, η Multi-Resolution Mode (5, 3 και 2MP) καθιστά δυνατή τη γρήγορη προσαρμογή της ανάλυσης της οθόνης ανάλογα με τον τύπο της εικόνας που προβάλλεται.

Για έναν πιο παραγωγικό και οργανωμένο χώρο εργασίας, η συγκεκριμένη διαγνωστική οθόνη υποστηρίζει αλυσιδωτή σύνδεση μέσω DisplayPort. Πρόκειται για έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο διασύνδεσης οθονών, καθώς η αλυσιδωτή σύνδεση συμβάλλει στη μείωση της ακαταστασίας στο γραφείο και στην απλοποίηση της διαχείρισης καλωδίων. Η νέα διαγνωστική οθόνη της LG προσφέρει επίσης μια άνετη εμπειρία χρήσης χάρη στην εργονομική βάση με ρυθμιζόμενη κλίση, ύψος, οριζόντια και κατακόρυφη περιστροφή.

Τα πέντε βασικά πλήκτρα (hotkeys) της διαγνωστικής οθόνης διευκολύνουν τη χρήση, παρέχοντας έναν γρήγορο και απλό τρόπο προσαρμογής των ρυθμίσεων ή εναλλαγής μεταξύ των λειτουργιών. Παράλληλα, ο Presence Sensor (αισθητήρας παρουσίας) συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας, απενεργοποιώντας αυτόματα την οθόνη εάν δεν ανιχνευθεί κίνηση για πέντε λεπτά. Οι λειτουργίες Down Light και Wall Light επιτρέπουν στους χρήστες να διαβάζουν έγγραφα όταν το δωμάτιο είναι σκοτεινό, καθώς η πρώτη φωτίζει την επιφάνεια του γραφείου που βρίσκεται κάτω από την οθόνη και η δεύτερη φωτίζει την περιοχή πίσω από την οθόνη. Για καλύτερη εμπειρία προβολής, ο Auto Luminance Sensor (Αυτόματος αισθητήρας φωτεινότητας) ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με τις συνθήκες περιβάλλοντος.

Με την οθόνη 21HQ613D, η LG στοχεύει στην ταχύτατη αύξηση της παγκόσμιας ζήτησης για οθόνες μαστογραφίας. Σύμφωνα με μια κλαδική ανάλυση της Persistence Market Research, η παγκόσμια αγορά μαστογραφίας αναμένεται να φτάσει σε αποτίμηση 6,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το 2023, με ρυθμό ανάπτυξης 11,6% από το 2023 έως το 2033.*

Η διευρυμένη σειρά διαγνωστικών οθονών της LG καλύπτει τις σημαντικότερες ανάγκες απεικόνισης των μεγάλων νοσοκομείων. Εκτός από το νέο μοντέλο 5MP, η εταιρεία διαθέτει οθόνη 3MP, που χρησιμοποιείται κυρίως για την εξέταση ακτινολογικών εικόνων, και προϊόντα 8MP και 12MP με λειτουργία PBP (Picture-by-picture), η οποία επιτρέπει την ταυτόχρονη εξέταση πολλαπλών ακτινολογικών εικόνων. Συνολικά, η LG προσφέρει πλέον 13 τύπους ιατρικών οθονών, που περιλαμβάνουν 5 διαγνωστικές, 5 χειρουργικές και 3 οθόνες για κλινική χρήση.

Η LG έχει δεσμευτεί να παρέχει προηγμένες λύσεις οθόνης για το σύγχρονο περιβάλλον υγειονομικής περίθαλψης. Το 2023, η LG σύναψε ένα σημαντικό συμβόλαιο με το Centrale d’Achat de l’Informatique Hospitalière (CAIH), το γαλλικό κέντρο IT προμηθειών για τα νοσοκομεία, παρέχοντας συνολικά οκτώ τύπους ιατρικών οθονών. Η σύμβαση, αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ (περίπου 15 δισεκατομμυρίων KRW) για τέσσερα χρόνια, αποτελεί τη μεγαλύτερη συμφωνία της εταιρείας από την είσοδό της στον τομέα των συσκευών ιατρικής απεικόνισης το 2016.

«Σχεδιασμένη για την εξέταση μαστογραφιών και τομοσύνθεσης μαστού, η νέα διαγνωστική οθόνη της LG είναι μια υψηλής ποιότητας οθόνη ιατρικής απεικόνισης που προσφέρει εύκολη διαχείριση και χρήσιμες λειτουργίες», δήλωσε ο YS Lee, αντιπρόεδρος και επικεφαλής της μονάδας IT της LG Business Solutions. «Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στον ιατρικό κλάδο λύσεις αιχμής αξιοποιώντας τις καινοτόμες τεχνολογίες μας για τις οθόνες».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαγνωστικές οθόνες της LG, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.lg.com/gr/iatrikes-othones. Όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 pixel.

Χαρακτηριστικά:

LG Diagnostic Monitor

(21HQ613D)ΟθόνηΤύπος πάνελIPSΜέγεθος21.3-inchΛόγος διαστάσεων4:5Ανάλυση5MP (2,048 x 2,560)Γκάμα χρωμάτων (Τυπ.)NTSC (CIE1 931) 72%Φωτεινότητα (Τυπ.)1100cd/m²Λόγος αντίθεσης (Τυπ.)1800:1Χρόνος απόκρισης (Gray-To-Gray)5ms (GtG)ΧαρακτηριστικάΣυμβατότητα με DICOMNαιΒαθμονόμηση HWΝαιΛειτουργίες ΟθόνηςMulti-Resolution Mode (5/3/2MP), Focus View Mode, Pathology ModeΣυνδεσιμότηταΘύρες εισόδουDisplayPort x2, DVI-D (Dual Link) x1Άνεση χρήστηDual ControllerΝαιΦωτισμόςΝαι (Κάτω/Τοίχος)Συντομεύσεις πληκτρολογίουΝαι (5 πλήκτρα)Presence SensorΝαιΦυσικές προδιαγραφέςΡυθμιζόμενη ΒάσηΠεριστροφή (Οριζόντια/ Κατακόρυφη): ±15° / Κλίση: -5°~20° / Ύψος: 110mm

* https://www.persistencemarketresearch.com/market-research/mammography-market.asp

Keywords
Τυχαία Θέματα