H Ericsson στο Social Good Summit 2012

Στο Social Good Summit 2012 της Νέας Υόρκης, η Ericsson συμμετείχε σε συζητήσεις για το πώς το mobile broadband μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα εργαλείο αλλαγής.


Το event, που έλαβε μέρος στη Νέα Υόρκη στις 22-24 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκε με τα Social Good Summit hub events στις 24 Σεπτεμβρίου

σε Ναϊρόμπι, Κένυα και Πεκίνο, όπως επίσης και με «meet-ups» σε σχεδόν 100 χώρες.


Στο Social Good Summit, όπως επίσης και σε άλλα σχετικά events στη Νέα Υόρκη μέσα στην ίδια βδομάδα, ο Πρόεδρος και CEO της Ericsson, Hans Vestberg, συζήτησε τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει το mobile broadband σε μια σειρά πρωτοβουλιών, καθώς και τόνισε το βασικό ρόλο που μπορεί να έχει η τεχνολογία στην αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων.


Ο Hans Vestberg δήλωσε: «Το broadband έχει αποδειχθεί ότι είναι η βασική υποδομή για την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, καθώς επηρεάζει θετικά το ΑΕΠ, την αύξηση της απασχόλησης και στηρίζει την οικονομία χαμηλών εκπομπών άνθρακα. Στη διάρκεια της εβδομάδας αυτής στη Νέα Υόρκη, στόχος μας ήταν να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση για το ρόλο του mobile broadband και του ICT στην παγκόσμια ατζέντα».


Στο Social Good Summit, ο Hans Vestberg, ο οποίος κατέχει τη θέση του ‘Broadband Commisioner’, συζήτησε με τον Dr Hamadoun Touré, Γενικό Γραμματέα της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών την έκθεση “Broadband Commission for Digital Development, The State of Broadband 2012: Achieving Digital Inclusion for All”.


Ο Hans Vestberg συζήτησε επίσης το ρόλο της τεχνολογίας στην ανάπτυξη και στην ειρήνη με τον Πρεσβευτή Καλής Θελήσεως της UNESCO, Forest Whitaker, Ιδρυτή και Πρόεδρο της PeaceEarth Foundation, καθώς και με τον καθηγητή Jeffrey Sachs, Διευθυντή του Earth Institute στο Πανεπιστήμιο Columbia.


Η παγκόσμια πρωτοβουλία εκπαίδευσης “Connect to Learn” συζητήθηκε στη διάρκεια της βδομάδας, με νέες ανακοινώσεις και με μια συνοπτική περιγραφή των οροσήμων που έχουν επιτευχθεί μέχρι και σήμερα. Η Elaine Weidman – Grunewald, Αντιπρόεδρος της Ericsson για τη Βιωσιμότητα και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, συμμετείχε στο πάνελ του Social Good Summit, όπου συζητήθηκαν τρόποι για τη βελτίωση της πρόσβασης στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση των κοριτσιών στον 21ο αιώνα.


Στη συνέχεια, η κα Weidman – Grunewald συμμετείχε στη συνεδρίαση που αφορούσε στην επανασύνδεση των μεταναστών. Βασισμένοι στο επιτυχές λανσάρισμα της mobile reconnection πλατφόρμας που αναπτύχθηκε από την Ericsson για λογαριασμό του Refugees United, η κα Weidman – Grunewald και ο συνιδρυτής κ. Christopher Mikkelsen, συζήτησαν το σημαντικό ρόλο της συνεργασίας μεταξύ των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων για την επίτευξη οικονομιών κλίμακας.


Τέλος, ο κ. Vestberg και η κα Weidman – Grunewald συμμετείχαν στην παρουσίαση του Δι

Keywords
Τυχαία Θέματα