H Maxima Insurance στο Go!Globo 2012

H Maxima Insurance υπήρξε και φέτος μεταξύ των βασικών υποστηρικτών και χορηγών του «Go! Globo 2012», του διεθνούς αγώνα ιστιοσανίδας που διοργανώνεται στη Χρυσή Ακτή της Πάρου.


Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της IFCA, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ιστιοσανίδας και συγκεντρώνει αθλητές επιπέδου από όλο τον κόσμο με σημαντικές αγωνιστικές διακρίσεις στο ενεργητικό τους. Τη Maxima Insurance

εκπροσώπησαν οι κκ. Γρηγόρης Τούντας και Γιάννης Αργυρόπουλος, οι οποίοι δήλωσαν σχετικά: «Στο «Go! Globo 2012» συμμετέχουν αθλητές παγκόσμιας κλάσης, που προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα και υψηλού επιπέδου συναγωνισμό. Θεωρούμε ότι η στήριξη τέτοιων πρωτοβουλιών αποτελεί καθήκον μιας εταιρίας που έχει σαν στόχο να παράσχει ασφάλεια, κάλυψη και σιγουριά σε όσους δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να φθάσουν στο υψηλότερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Maxima Insurance θα στέκεται πάντοτε στο πλευρό τέτοιων σημαντικών προσπαθειών».


Η Maxima Insurance είναι μια σύγχρονη εταιρία πρακτόρευσης tailor-made ασφαλιστικών υπηρεσιών και προϊόντων, τα οποία καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα του κλάδου των ασφαλίσεων. Για το σκοπό αυτό συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους ελληνικούς και ξένους ασφαλιστικούς ομίλους, παρέχοντας όλα τα προϊόντα στους κλάδους property, ζωής και ειδικά στις ομαδικές ασφαλίσεις προσωπικού, αστικής ευθύνης, τεχνικών ασφαλίσεων, μεταφορών, αυτοκινήτων και βιομηχανικών κινδύνων.


Keywords
Τυχαία Θέματα