H Ericsson στηρίζει τον πολιτισμό

Χορηγός στη μουσική παράσταση «Αχαρνής» και «Πλούτος» του Διονύση Σαββόπουλου, για την ενίσχυση του ταμείου υποτροφιών της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας.Η Ericsson Hellas, στο πλαίσιο της δέσμευσής της στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται και του ενδιαφέροντός της για την παιδεία και την πολιτιστική ανάπτυξη, υποστηρίζει ως μέγας χορηγός τη μουσική παράσταση «Αχαρνής» και «Πλούτος» σε διασκευή του Διονύση Σαββόπουλου. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου 2011 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
με τη συμμετοχή 6 τραγουδιστών, 10 μουσικών, του Χοροθεάτρου «Ροές» της Σοφίας Σπυράτου και της Χορωδίας των Αρσάκειων-Τοσίτσειων Σχολείων.Τα συνολικά έσοδα της παράστασης θα διατεθούν υπέρ του Ταμείου Yποτροφιών των Αρσακείων Σχολείων, με σκοπό την παροχή μερικών ή ολικών απαλλαγών από δίδακτρα, σε οικογένειες μαθητών που αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά προβλήματα.
Η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία, που διοικεί τα Αρσάκεια Σχολεία, είναι ένας μη κερδοσκοπικός κοινωφελής Οργανισμός, μη επιχορηγούμενος από το κράτος, ο οποίος διέθετε πάντοτε και διαθέτει έως σήμερα όλη την περιουσία και τα εισοδήματά της για τη λειτουργία των Σχολείων της, των Αρσάκειων-Τοσιτσείων Σχολείων στην Αθήνα, την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα και τα Τίρανα της Αλβανίας.
Σχετικά με τη συμμετοχή της Ericsson Hellas ως Μέγας Χορηγός της παράστασης, ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος Νοτιοανατολικής Μεσογείου, κ. Σπύρος Νικολάου, δήλωσε: «Εμείς στην Ericsson, εκτός από την επένδυσή μας για μια διαδικτυωμένη κοινωνία και την επιχειρηματική ακεραιότητα, προσπαθούμε να συμβάλλουμε και με άλλους τρόπους στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών. Γι αυτό και ευχαριστούμε την ιστορική Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία, για την τιμητική ευκαιρία, που μας έδωσε να στηρίξουμε την παιδεία και τον πολιτισμό, ως Μεγάλοι Χορηγοί της παράστασης του ξεχωριστού καλλιτέχνη, Δ. Σαββόπουλου».
Η Ericsson είναι ο κορυφαίος στον κόσμο προμηθευτής τεχνολογίας και υπηρεσιών σε τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Η Ericsson ηγείται στην αγορά τεχνολογίας κινητών επικοινωνιών 2G, 3G και 4G, υποστηρίζει δίκτυα με περισσότερους από 2 δισεκατομμύρια συνδρομητές και κατέχει την πρώτη θέση σε υπηρεσίες διαχείρισης δικτύων. Το χαρτοφυλάκιο λύσεων της εταιρείας περιλαμβάνει δικτυακή υποδομή κινητών και σταθερών επικοινωνιών, τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, λογισμικό, ευρυζωνικές λύσεις και λύσεις πολυμέσων για παρόχους, μεγάλες επιχειρήσεις και για τον κλάδο των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η κοινοπραξία με τη Sony Ericsson και την ST-Ericsson προσφέρει στους καταναλωτές προσωπικές κινητές συσκευές πλούσιες σε δυνατότητες.
Η Ericsson προωθεί το όραμά της να είναι ‘ο πρωτεργάτης για τη δημιουργία ενός κόσμου καθολικής επικοινωνίας μέσω της καινοτομίας, της τεχνολογίας και των βιώσιμων επιχειρηματικών λύσεων. Το 2010, περισσότεροι από 90.000 υπάλληλοι, εργαζόμενοι σε 180 χώρες, παρήγαγαν έσοδα 28,2 δις δολ. Η.Π.Α. (203.3 δις SEK). Μετοχές της Ericsson, η ο
Keywords
Τυχαία Θέματα