Clock Radio Dock από την Logitech
Η Logitech παρουσίασε το Clock Radio Dock για το iPod και το iPhone το νέο περιφερειακό που σας ξυπνά και σας νανουρίζει με την αγαπημένη σας μουσική.
Ένα νέο περιφερειακό ειδικά για iPod® and iPhone® παρουσίασε σήμερα η Logitech. Πρόκειται για το Logitech® Clock Radio Dock
Το Logitech Clock Radio Dock S400i προσφέρει εντυπωσιακό στερεοφωνικό ήχο οπουδήποτε, παίζοντας μουσική από το iPod, ή το iPhone μας, ή από το ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM, με προεπιλογές σταθμών. Το S400i μας συντροφεύει ακόμη και στον ύπνο καθώς φροντίζει να ξυπνήσουμε με ραδιόφωνο, με κουδούνισμα, ή το τραγούδι που προτιμάμε.
Όπως εξήγησε ο κ. Μιχάλης Δρακάτος, Country Manager της Logitech Hellas, «…ο κόσμος θέλει να ευχαριστηθεί τη μουσική που έχει αποθηκευμένη στις φορητές του συσκευές, χωρίς να κάνει υποχωρήσεις σε θέματα ποιότητας ούτε και εξαντλώντας την μπαταρία τους. Το Logitech Clock Radio Dock S400i δίνει μια εύχρηστη λύση σε αυτές τις απαιτήσεις, καθώς συνδυάζει χρήσιμες λειτουργίες με το μικρό του μέγεθος, που ταιριάζει παντού και ιδανικά σε κάθε κομοδίνο. Η πολυχρηστικότητά του – παίζει μουσική, φορτίζει συσκευές, έχει ραδιόφωνο και ξυπνητήρι – το κάνει ιδανικό αξεσουάρ για κάθε χρήστη iPod και iPhone».
Το Clock Radio Dock S400i διαθέτει δύο ξυπνητήρια όπως και λειτουργία snooze, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί από δύο ανθρώπους ταυτόχρονα, ενώ το τηλεχειριστήριό του μας επιτρέπει να το τοποθετήσουμε οπουδήποτε μέσα στην κρεβατοκάμαρα.
Ακόμη κι όταν είναι κλειστό μπορεί να χρησιμεύσει ως βάση φόρτισης, ενώ συνεργάζεται με όλες τις εκδόσεις iPhone, iPod touch, iPod nano και την 6η γενιά του iPod classic.
Τιμές και διαθεσιμότητα
Το Logitech Clock Radio Dock S400i αναμένεται στην Ευρώπη από τον Οκτώβριο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €99,99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site www.logitech.com.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Τεχνολογία
- Η Canon παρουσίασε τον Canon PIXMA MG5350
- Clock Radio Dock από την Logitech
- Δεν έρχεται Ευρώπη ως το 2012 τουλάχιστον το Rocksmith
- Canon PIXMA MG5350: εκτυπώσεις με ταχύτητα και προηγμένες δυνατοτήτες δικτύωσης
- Real Racing 2 με PartyPlay AirPlay mirroring
- H Sony ετοιμάζεται να ανακαλέσει 1,6 εκ. Bravia TVs
- Σάιτ προσφορών, SEM και προβλήματα
- Γιατί γουστάρουμε απύθμενα τη BlizzCon;
- Η Samsung επιχειρεί να δώσει τέλος στη διαμάχη με την Apple
- H Zynga ετοιμάζει MMORPG
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TechPress

- Τελευταία Νέα TechPress
- Clock Radio Dock από την Logitech
- Η Canon παρουσίασε τον Canon PIXMA MG5350
- To Panda Cloud Antivirus κατακτά τη διάκριση Advanced+
- Kingston: Πρώτο SSD με controller SandForce
- Συνεργασία της WestNet με την Samsung Electronics
- Οι νέοι επεξεργαστές AMD FX έτοιμοι να απογειώσουν τα PCs
- 3ο Symantec Technology Day
- Η Slovak Telekom επιλέγει Ericsson
- H Nokia παρουσιάζει το νέο Nokia Tune
- Επέκταση συμφωνίας Intralot με Αϊντάχο
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Τεχνολογία
- H Zynga ετοιμάζει MMORPG
- Δεν έρχεται Ευρώπη ως το 2012 τουλάχιστον το Rocksmith
- Πρωταθλητές στο NBA2K12
- Γιατί γουστάρουμε απύθμενα τη BlizzCon;
- Hitman: Absolusion gameplay video
- Άρχισαν οι αψιμαχίες σώμα με σώμα ανάμεσα στην Apple και τη Samsung!
- Canon PIXMA MG5350: εκτυπώσεις με ταχύτητα και προηγμένες δυνατοτήτες δικτύωσης
- Το Gears of War 3 σε αριθμούς
- Νέα διακρίση για τo Panda Cloud Antivirus
- Video από το C.A.R.S.