Η Canon παρουσίασε τον Canon PIXMA MG5350

H Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Canon για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε ένα ασύρματο πολυμηχάνημα, για χρήστες που αναζητούν κορυφαίες επιδόσεις.

Το κομψό PIXMA MG5350 είναι ιδανικό για επαγγελματίες που επιζητούν απόλυτη απόδοση. Προσφέρει γρήγορη και εύκολη εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση εγγράφων, καθώς και πρόσβαση στη νέα υπηρεσία PIXMA Cloud Link. Το νέο PIXMA εντυπωσιάζει με το μαύρο

στιλπνό φινίρισμα και την κεντρικά τοποθετημένη μεγάλη, έγχρωμη οθόνη TFT 7,5 εκ. Επιπλέον, έχει δυνατότητα εκτύπωσης και σάρωσης φωτογραφιών μέσω κινητών συσκευών. Η τεχνολογία εκτύπωσης FINE, που παρέχει ελάχιστο όγκο σταγονιδίων μελανιού 1pl και ο μηχανισμός εκτύπωσης με ανάλυση έως 9600dpi, εξασφαλίζουν την παραγωγή εκτυπώσεων υψηλής ποιότητας.


Βελτιωμένες δυνατότητες διασύνδεσης
Το PIXMA MG5350 προσφέρει βελτιωμένες δυνατότητες διασύνδεσης, επιτρέποντας την απευθείας πρόσβαση σε υλικό αποθηκευμένο στο Internet από τον εκτυπωτή. Η νέα υπηρεσία PIXMA Cloud Link επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες από ηλεκτρονικά άλμπουμ χρησιμοποιώντας τις τοποθεσίες CANON iMAGE GATEWAY και Picasa του Google. Επιπλέον, το σύστημα προσφέρει άμεση πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα έτοιμων προτύπων εκτύπωσης, όπως επιστολόχαρτα και ημερολόγια. Το PIXMA MGMG5350 ενσωματώνει τη νέα εφαρμογή Easy-PhotoPrint της Canon (για συσκευές με λειτουργικά συστήματα iOS και Android), η οποία επιτρέπει την εκτύπωση και τη σάρωση φωτογραφιών απευθείας σε κινητές συσκευές.


Φιλικό προς το περιβάλλον
Το PIXMA MG5350 διαθέτει τη νέα λειτουργία ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ Πληροφοριών, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2) και την εξοικονόμηση χαρτιού που επιτυγχάνουν με τη χρήση της λειτουργίας Αυτόματης Εκτύπωσης Διπλής Όψης. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εξοικονομούν ενέργεια χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Αυτόματου Σβησίματος, για την αυτόματη απενεργοποίηση του εκτυπωτή μετά από την πάροδο ενός επιλεγμένου χρονικού διαστήματος. Επιπλέον, το PIXMA MG5350 ενσωματώνει τη λειτουργία Γρήγορης Έναρξης, η οποία εξαλείφει την ανάγκη ‘προθέρμανσης’ της συσκευής και επιτρέπει την σχεδόν άμεση χρήση των λειτουργιών. Τα δοχεία των 5 Ανεξάρτητων Μελανιών μπορούν να αντικαθίστανται μεμονωμένα, για ελαχιστοποίηση της σπατάλης του μελανιού και οικονομία χρημάτων.


Δημιουργικότητα και ευκολία
Το PIXMA MG5350 καθιστά πανεύκολη την επεξεργασία των εικόνων με δημιουργικούς τρόπους, για την παραγωγή πρωτότυπου και πρωτοποριακού υλικού. Το εύχρηστο λογισμικό Easy-PhotoPrint EX προσφέρει στους χρήστες δημιουργική ελευθερία, ώστε να εκτυπώνουν φωτογραφίες, ημερολόγια και άλμπουμ με τις αγαπημένες τους εικόνες. Η ανανεωμένη έκδοση του λογισμικού περιλαμβάνει το Εφέ Δημιουργικών Φίλτρων, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν φωτογραφίες και να εφαρμόζουν διασκεδαστικά και καλλιτεχνικά εφέ, όπως τα Θάμπωμα Φόντ

Keywords
Τυχαία Θέματα