Υπάρχει όριο στη φιλοδοξία του Elon Musk;

Στη διαδικασία μετατροπής του σε «single application» βρίσκεται το πρώην Twitter και νυν X, στο οποίο θα περιλαμβάνονται τα πάντα, σύμφωνα με δήλωση του νέου ιδιοκτήτη του Elon Musk στο πλαίσιο εσωτερικής συνάντησης με τους εργαζομένους, στις 26 Οκτωβρίου.

Το να είσαι «η digital κεντρική πλατεία της πόλης», όπως είχε περιγράψει ο ίδιος το Twitter στο παρελθόν, δεν είναι αρκετό. Προκειμένου το X να αποδειχθεί επιτυχημένο στα μάτια του Elon Musk,

η πλατφόρμα θα πρέπει να ανταγωνιστεί το YouTube, το LinkedIn, το FaceTime, τις εφαρμογές γνωριμιών και ολόκληρο τον τραπεζικό κλάδο, σημείωσε.

«Μεταμορφώνουμε με ταχύτητα την εταιρεία από αυτό που ήταν, το Twitter 1.0, σε ένα everything app», σημείωσε, μεταξύ άλλων. Ο επιχειρηματίας, ο οποίος εξακολουθεί να επιβλέπει τις ομάδες product και engineering της X, άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει για μια σειρά από θέματα, από την αναφορά σε κακές ειδήσεις στις συσκέψεις έως και την κατάσταση της δημοσιογραφίας. Ωστόσο, εμφανίστηκε αισιόδοξος, σημειώνοντας ότι «αυτός είναι πιθανότατα ο ταχύτερος ρυθμός ανάπτυξης που είχε ποτέ μια διαδικτυακή εταιρεία».

(Πηγή: The Verge)

Keywords
Τυχαία Θέματα