Βαφή μαλλιών στο χρώμα τυριού λανσάρει η Velveeta

Σε νέα έδαφος επεκτείνεται το brand της Kraft Heinz, Velveeta, λανσάροντας, πριν από λίγες ημέρες, την πρώτη του ημιμόνιμη βαφή μαλλιών με όνομα Velveeta Gold. Το προϊόν αντλεί έμπνευση και χρώμα από το ομώνυμο τυρί του brand και έχει σκοπό να προκαλέσει συναισθήματα θάρρους και αυτό-έκφρασης.

Το περίεργο διαφημιστικό κόλπο, το οποίο ωστόσο λέγεται ότι δεν συνδέεται με την Πρωταπριλιά, αποτελεί μέρος της creative

πλατφόρμας του brand «La Dolce Velveeta», η οποία ξεκίνησε το 2021 με σκοπό να ενθαρρύνει τους καταναλωτές να απολαμβάνουν χωρίς ενοχές τα πράγματα που αγαπούν περισσότερο.

Η βαφή Velveeta Gold κυκλοφορεί ήδη στο Amazon και αποτιμάται στα 7,5 δολάρια – τιμή ίδια με εκείνη του τυριού Velveeta σε μορφή block. Για την παρουσίαση του προϊόντος, το brand συνεργάστηκε με την ηθοποιό Julia Fox, η οποία «φόρεσε» το νέο της λουκ σε αγώνα των Knicks στη Νέα Υόρκη.

Άλλες δημιουργικές πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της πλατφόρμας, η οποία λανσαρίστηκε με ανανεωμένο brand, περιλαμβάνουν μια σειρά από παιχνιδιάρικα σποτ και περίεργες καινοτομίες που περιλαμβάνουν τη δική της εκδοχή του κλασικού martini και μια συνεργασία με το ζαχαροπλαστείο Compartés Chocolatier για μια τρούφα σοκολάτας και τυριού περιορισμένης διάρκειας.

(Πηγή: Marketing Dive)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βαφή, Velveeta,vafi, Velveeta