Τουρνουά τάβλι διοργάνωσε η Fix Hellas

Τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία τους επέδειξαν μέλη από τις Λέσχες Φιλίας της περιοχής των Πατησίων, στο τουρνουά τάβλι, που διοργανώθηκε προς τιμή τους από τη Fix Hellas, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και το Athens Partnership, στο πάρκο Φιξ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας.

Στις Λέσχες Φιλίας της περιοχής ξεκίνησαν οι φιλικοί αγώνες, από όπου προέκυψαν δέκα φιναλίστ, οι οποίοι και παρευρέθηκαν στο πάρκο

για τον μεγάλο τελικό. Στον χώρο του πάρκου, οι φιναλίστ αγωνίστηκαν μεταξύ τους, για την ανάδειξη του τελικού μεγάλου νικητή.

Το πάρκο Κλωναρίδη-Φιξ βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην Πατησίων, και πέρσι απέκτησε ξανά ζωή, χάρη στην υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας και της Fix Hellas, μέσω του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου» του Δήμου Αθηναίων.

Η Senior Brand Manager της Fix Hellas, Τάρα Δημητριάδη, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το πάρκο Φιξ αποτελεί πλέον κομβικό σημείο συνάντησης των κατοίκων της περιοχής. Αυτός ήταν και ο στόχος μας άλλωστε».

Keywords
Τυχαία Θέματα