Το WPP εγκαινιάζει ρόλο Client Lead για τη Nestlé στην Ευρώπη

Στη Lisa Humphreys, Chief Operating Officer του Group M EMEA, αναθέτει το WPP τον νεοσύστατο ρόλο της Client Lead για τη Nestlé στην περιοχή της Ευρώπης. Η Lisa Humphreys θα είναι υπεύθυνη για την εδραίωση της συνεργασίας του WPP με τη Nestlé, διασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη ενιαία προσέγγιση επικοινωνίας

marketing με προτεραιότητα στο κοινό.

Η OpenMind, το bespoke media τμήμα του Group M, για τη Nestlé, ανέλαβε τον λογαριασμό media planning και buying του brand στην Ευρώπη τον περασμένο Σεπτέμβριο, ακολουθώντας μια διαδικασία ενοποίησης συμφωνιών η οποία είχε ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2022. Ο λογαριασμός καλύπτει 47 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, του οποίου ανάδοχος υπήρξε προηγουμένως η Zenith. Κατά την περίοδο του διαγωνισμού, το WPP αναδείχθηκε ανάδοχος για τις περισσότερες αγορές.

Η Lisa Humphreys θα αναφέρεται στον Global Client Leader του WPP, Floriane Tripolino, ο οποίος σημείωσε ότι διαδραμάτισε «καθοριστικό ρόλο» στο pitch για την ενοποίηση των ευρωπαϊκών media της Nestlé το 2023, γεγονός που έκανε τον διορισμό της στη νέα θέση ως φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα