Το Pinterest στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Httpool

Η Httpool by Aleph, παγκόσμιος φορέας ψηφιακής διαφήμισης με κάλυψη σε 50+ χώρες, ανακοίνωσε διεθνή συνεργασία εμπορικής εκπροσώπησης με το Pinterest. Η συνεργασία θα επιτρέψει στην Httpool by Aleph να προσφέρει τις διαφημιστικές λύσεις του Pinterest στο δίκτυο πελατών της σε όλη την Ελλάδα. Η Httpool

by Aleph θα παρέχει την προσέγγιση και τη διαχείριση των διαφημιζόμενων σε χώρες όπου το Pinterest δεν προβάλλει επί του παρόντος διαφημίσεις.

Οι διαφημιζόμενοι στις χώρες αυτές θα μπορούν, πλέον, να προσεγγίσουν μέσω διαφημίσεων το κοινό του Pinterest – ένα κοινό που έρχεται στην πλατφόρμα με πρόθεση να ανακαλύψει ιδέες και να δράσει πάνω σε αυτές με τη βοήθεια των brands.

«Το Pinterest είναι μια μοναδική full-funnel πλατφόρμα, όπου οι διαφημίσεις μπορούν να είναι ουσιαστικό περιεχόμενο. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Aleph και την αξία που θα προσφέρει στους χρήστες του Pinterest», δήλωσε ο Bill Watkins, Chief Revenue Officer του Pinterest.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία με το Pinterest», δήλωσε η Αγγελική Μαμουνή, Customer Success Director της Httpool Greece και συνέχισε: «Αυτή είναι μια αξιοσημείωτη ευκαιρία για τους τοπικούς διαφημιστές και τα brands να συνεργαστούν με ένα κοινό που έρχεται στην πλατφόρμα για να ανακαλύψει νέες ιδέες και να δράσει πάνω σε αυτές».

Keywords
Τυχαία Θέματα