Το IPG λανσάρει τη νέα cloud λύση Real ID

Τη νέα cloud λύση του με όνομα Real ID παρουσιάζει το Interpublic Group, η οποία, όπως αναφέρει, πηγαίνει τις δυνατότητές του στο κομμάτι του identity resolution σε ένα νέο και βελτιωμένο επίπεδο. Η λύση, την οποία κατασκεύασε η Acxiom -που αγοράστηκε

από το IPG το 2018- χρησιμοποιεί δεδομένα για την αναγνώριση ανθρώπων χωρίς τη χρήση cookies και ενσωματώνεται στο ασφαλές cloud οικοσύστημα των brands.

Σύμφωνα με το IPG, η Real ID βελτιστοποιεί τα υφιστάμενα first-party data των marketers «χωρίς το κόστος, την περιπλοκότητα και τον κίνδυνο μεταφοράς προσωπικών πληροφοριών τύπου Personally Identifiable Information (PII)».

Η Acxiom και το αδελφό agency του IPG FCB χρησιμοποιούν το Real ID στο Cloud για τους κοινούς πελάτες τους. «Σε μια εποχή όπου οι προσωποποιημένες brand experiences είναι αυτό που κάθε brand και κάθε marketer χρειάζεται να προσφέρουν, το Real ID στο Cloud απαντά στην ανάγκη του industry για identity resolution εργαλεία, τα οποία δίνουν προτεραιότητα στο απόρρητο των καταναλωτών σε έναν post-cookie κόσμο», δήλωσε ο CEO του IPG, Philippe Krakowsky. «Βασισμένο σε δεδομένα που συγκεντρώθηκαν με ηθικό τρόπο, το Real ID είναι ένα σημαντικό βήμα εμπρός, προς την έξυπνη data-driven λήψη αποφάσεων σε όλα τα κανάλια marketing και όλες τις περιπτώσεις χρήσης», σημείωσε.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα