Το Efood γιορτάζει την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2022

Από τις 3-7 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών 2022, το Efood διοργανώνει δράσεις για την ομάδα του. Με ομαδικό πνεύμα και hashtag #wearetheefooders, η εβδομάδα ξεκίνησε με τον Chef, Άκη Πετρετζίκη και ένα lunch menu για τους Εfooders.

Ο αθλητής υπεραποστάσεων και εξερευνητής, Μάριος Γιαννάκου, θα βρεθεί στο Εfood με σκοπό να μεταδώσει στην ομάδα έμπνευση και κίνητρο μέσα από ένα motivational talk. Με τη δράση Bring your Dog

to Work Day, τα κατοικίδια του Εfood θα περάσουν μία ημέρα παρέα με τους «ανθρώπους» τους, ενώ ο εκπαιδευτής Γιώργος Μουράτος θα μιλήσει σχετικά με την εκπαίδευση τους.

Παράλληλα, η ομάδα Efood θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε εθελοντική αιμοδοσία, ενώ το κλείσιμο της Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών θα σηματοδοτήσει ένα πάρτι. Τέλος, όλα τα μέλη της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα μέσα από την παραγωγή βίντεο. Κάθε ημέρα, ένα διαφορετικό τμήμα, θα προβάλει το δικό της Meet the Τeam Video, απαντώντας σε πρωτότυπες και χιουμοριστικές ερωτήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα