H Wunderman Thompson ορίζει Global Chief Experience Officer

Την Preeya Vyas επέλεξε η Wunderman Thompson ως Global Chief Experience Officer. Πρόκειται για έναν νέο, ζωτικής σημασίας ρόλο για την εταιρεία, καθώς επιδιώκει να αναπτύξει ένα άρτιο experience offering για ολόκληρο το δίκτυό της.

Η Vyas θα ηγείται της πρακτικής customer experience παγκοσμίως, σε συνεργασία με τις ομάδες στρατηγικής, δημιουργικού, data και τεχνολογίας για τον σχεδιασμό

και την προσφορά εμπειριών για τους πελάτες. Στόχος της, να ενισχύσει την έμφαση στην εμπειρία για τους 30 μεγαλύτερους πελάτες της Wunderman Thompson, αλλά και τους υπόλοιπους συνεργάτες της διεθνώς.

«Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με τα ταλέντα της Wunderman Thompson για να υλοποιήσουμε το όραμα της CX πρακτικής μας, το οποίο θα βρίσκεται στην τομή μεταξύ εμπειρίας και δημιουργικότητας», δήλωσε η ίδια.

Προτεραιότητά της είναι να διαμορφώσει ένα συνεκτικό αφήγημα και offering γύρω από το customer experience για το agency που απασχολεί 20.000 άτομα και προσφέρει τέτοιου είδους υπηρεσίες σε 90 αγορές διεθνώς. Πριν από την ένταξή της στη Wunderman Thompson, εργαζόταν ως Chief Strategy and Innovation Officer στο ανεξάρτητο agency DeVito Verde και νωρίτερα ως Επικεφαλής του Experience στη Saatchi & Saatchi.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα