Το CSR-School συμπληρώνει 5 χρόνια

Το CSR Hellas σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Alba Graduate Business School, The American College of Greece και με την υποστήριξη του Office of Public

Affairs, The American College of Greece, υλοποιούν για πέμπτη συνεχή χρονιά το CSR-School, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης σε θέματα ESG και βιωσιμότητας.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου αλλά και μεταπτυχιακούς φοιτητές, που επιδιώκουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους, να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις, να μάθουν και να εμπνευστούν από τις καλές πρακτικές μεγάλων εταιρειών.

Μέχρι σήμερα, έχουν καταρτιστεί πάνω από 140 στελέχη επιχειρήσεων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, με πάνω από 175 ώρες εκπαίδευσης. Στελέχη από περισσότερες από 70 εταιρείες έχουν επενδύσει στην πρωτοβουλία.

Το πρόγραμμα συνδυάζει τη θεωρητική γνώση και τις πρακτικές εφαρμογές σε σημαντικές διεπιστημονικές περιοχές που συνδέονται με τη βιωσιμότητα, ενώ συγχρόνως συμβάλλει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εκπαιδευόμενων.

Οι ενότητες καλύπτουν εύρος θεματικών όπως, Στρατηγική Βιωσιμότητας, Διαχείριση Ενδιαφερόμενων Μερών & Ανάλυση Ουσιαστικότητας, Διακυβέρνηση & Λογοδοσία, Υπεύθυνη Διαχείριση Ανθρώπινου Κεφαλαίου, Βιώσιμη Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Κλιματικοί Κίνδυνοι & Διαχείριση Περιβάλλοντος, Marketing Καθοδηγούμενο από την Εταιρική Υπευθυνότητα & Βιωσιμότητα. Το CSR School 2023 πραγματοποιείται από 13 Νοεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου 2023, κάθε Δευτέρα, στην αγγλική γλώσσα, υβριδικά στους χώρους του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Περισσότερα στο csr-school.eu.

Keywords
Τυχαία Θέματα