Ο ΑΝΤ1 παρουσίασε το πρόγραμμα για τη σεζόν 2023-2024

Την Τετάρτη, 19 Ιουλίου, ο ΑΝΤ1 υποδέχθηκε εκπροσώπους των Media σε μία ενημερωτική συνάντηση για το νέο πρόγραμμα του σταθμού, τη σεζόν 2023- 2024.

Η συνάντηση ξεκίνησε με την ομιλία του Γιώργου Λεβέντη, MD ΑΝΤ1 TV, Μακεδονία TV, Antenna

StudiosAntenna Group, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Τη νέα σεζόν, ο ΑΝΤ1 κάνει μια δυναμική επιστροφή στη μυθοπλασία με μεγάλες παραγωγές, σύγχρονες ιστορίες και μια πλειάδα εξαιρετικών δημιουργών, ηθοποιών και συντελεστών», ενώ πρόσθεσε ότι: «σε μια σεζόν με δυο εκλογικές αναμετρήσεις, η ενημέρωση θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο πάντα με την εγκυρότητα και αξιοπιστία του ΑΝΤ1».

Οι σειρές μυθοπλασίας που θα προβληθούν τη σεζόν 2023-2024 είναι οι ακόλουθες: ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Παγιδευμένοι», η νέα σειρά «Η Μάγισσα», η νέα δραματική σειρά «Μετά τη φωτιά», η δραματική κομεντί «Ο πρώτος από εμάς». Στην ψυχαγωγία συνεχίζονται οι εκπομπές «Rouk Zouk», «5Χ5», «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», «Ράδιο Αρβύλα», «Vinυλιο», «The 2Νight Show», «Dragon’s Den», «Οι Προδότες» και «Your Face Sounds Familiar». Τέλος, η Μπέτυ Μαγγίρα έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό του ΑΝΤ1 με μία νέα εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο.

Keywords
Τυχαία Θέματα