Τέσσερα νέα TV spots από imba και LeasePlan

Συνοδεύονται από cross platform πλάνο επικοινωνίας.

H LeasePlan Hellas επιστρέφει με το διαφημιστικό sequel της καμπάνιας «είσαι ελεύθερος να έχεις τα πάντα», εμπιστευόμενη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την imba, creative agency του ομίλου IPG Mediabrands. Η νέα καμπάνια μας

ενθαρρύνει να αποκτήσουμε την ανεμελιά που αναζητάμε, υπενθυμίζοντάς μας πόσο ξέγνοιαστοι έχουμε υπάρξει μέσα σε αυτοκίνητα άλλων, όπως όταν μάθαμε οδήγηση μέσα στο αυτοκίνητο κάποιου συγγενή ή όταν πήγαμε διακοπές με το αμάξι της παρέας.

Όλες αυτές είναι στιγμές χωρίς το άγχος, τις ευθύνες ή τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται η αγορά και η κατοχή ενός αυτοκινήτου. Αυτή την «ελευθερία» έρχεται να υποσχεθεί με τις υπηρεσίες και τα Special Deals που προσφέρει η LeasePlan. Η imba εμπλούτισε αυτή τη φορά την επικοινωνία με ένα cross platform πλάνο επικοινωνίας.

Δημιουργήθηκαν 4 τηλεοπτικά σχεδιασμένα για να απαντούν στις ανάγκες των διαφορετικών κοινών της LeasePlan με ενιαίο storytelling και πολλαπλές παραλλαγές με στόχο το personalized περιεχόμενο. Το airing των τηλεοπτικών εμπλουτίστηκε με μια 360ο προσέγγιση στο digital (display, social media, native advertising) με τα υλικά της καμπάνιας να εξυπηρετούν τις απαιτήσεις μιας precision targeting στρατηγικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα