Συνεργασία Ελλα-Δικά Μας – όμιλος Ιατρικό Αθηνών

Με την υπογραφή της Σύμβασης στα γραφεία του ομίλου Ιατρικού Αθηνών, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου, Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλου και του Προέδρου του ΔΣ Ελλα-Δικά Μας, Άγι Πιστιόλα, επισφραγίστηκε η συνεργασία των δύο φορέων.

Ειδικότερα, με πρωτοβουλία του ομίλου Ιατρικού Αθηνών, η συνεργασία περιλαμβάνει ένα σύνολο προνομίων που αφορά στους 6.000 εργαζόμενους στις 70 και πλέον αμιγώς

ελληνικές, παραγωγικές εταιρείες-Μέλη της Ελλα-Δικά Μας, οι οποίες διατηρούν την Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία στη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, προβλέπεται η παροχή ιατρικών υπηρεσιών, διενέργειας διαγνωστικών εξετάσεων, ιατρικών πράξεων και νοσηλευτικών υπηρεσιών με ειδική τιμή μέσω δημιουργίας άυλης, ατομικής κάρτας.

Ο Άγις Πιστιόλας επεσήμανε: «Για τα Μέλη της πρωτοβουλίας Ελλα-Δικά Μας, οι εργαζόμενοι είναι πολύτιμο κεφάλαιο και για αυτό επενδύουμε στη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Ευχαριστούμε τον όμιλο Ιατρικού Αθηνών, τον μεγαλύτερο ελληνικό όμιλο σε υπηρεσίες υγείας και τον Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλο για την όλη πρωτοβουλία».

Keywords
Τυχαία Θέματα