Νέα προϊόντα και αύξηση paid μελών για το Netflix

Αύξηση σχεδόν 11% σημείωσε ο αριθμός των paid μελών του Netflix το γ΄ τρίμηνο του 2023, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2022, όπως έγινε γνωστό σε οικονομική ενημέ-ρωση της streaming πλατφόρμας.

Επίσης, ανακοινώθηκε η κυκλοφορία νέων προϊόντων, η αύξηση τιμών για συγκεκριμένες υπηρεσίες σε ορισμένες χώρες και οι διαφημιστικές δυνατότητες. Σε επίπεδο νέων προϊόντων, αναμένεται να δημιουργηθεί το Netflix House

με φυσικούς προορισμούς που θα συνδυάζουν φρέσκες, νέες ζωντανές εμπειρίες, βασισμένες σε επιτυχημένες σειρές, με την εστίαση και το λιανεμπόριο.

Επίσης, ανακοινώθηκε η δημιουργία games με την εταιρεία να σημειώνει ότι «μέσα στο επόμενα λίγα χρόνια, επιθυμεί να πολλαπλασιάσει το engagement της σε σχέση με το πού βρίσκεται σήμερα». Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε ότι το Netflix κατέγραψε 247 εκατ. συνδρομητές παγκοσμίως το γ΄ τρίμηνο -μια αύξηση 10,8% σε ετήσια βάση-, με σχεδόν εννέα εκατ. καθαρές προσθήκες.

Παράλληλα, αυξήθηκαν κατά 70% σε τριμηνιαία βάση, οι συνδρομές σε διαφημιστικά πακέτα, με τις εγγραφές σε αυτά να αντιπροσωπεύουν το 30% όλων των εγγραφών στις 12 χώρες που προσφέρουν αυτήν την επιλογή.

(Πηγή: WARC)

Keywords
Τυχαία Θέματα