Nέα στελέχη στη διοίκηση της ΕΜΕΑ EssenceMediacom

Η EssenceMediacom -η νεότερη και μεγαλύτερη εταιρεία του GroupM- προχώρησε σε νέες προσλήψεις στο leadership team της EMEA, ενισχύοντάς το με έμπειρα στελέχη με τεχνογνωσία σε analytics, data και τεχνολογία, με στόχο να συμβάλλει στην επιτάχυνση της ψηφιακής ωριμότητας των πελατών.

Ο Sherif

Guindy αναλαμβάνει τον ρόλο του Chief Dadta and Technology Officer, EMEA, όπου θα είναι υπεύθυνος για την εξέλιξη των περιφερειακών πρακτικών δεδομένων και τεχνολογίας της EssenceMediacom, ενώ η Michelle Patrick αναλαμβάνει τον ρόλο της Chief Media Solutions Officer στην EMEA, υπεύθυνη για την ανάπτυξη λύσεων για τις ανάγκες των πελατών. O Sherif Guindy ήταν προηγουμένως SVP Head of Data and Technology, EMEA στην Essence, ενώ η Μichelle Patrick ήταν Head of Media Activation Hub στην MediaCom.

Στην ηγετική ομάδα της EMEA εντάσσεται, επίσης, η Barbara Blanzat Henao, η οποία αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος Analytics and Insight, EMEA, υπεύθυνη για την επέκταση των δυνατοτήτων ανάλυσης, έρευνας και πληροφόρησης της EssenceMediacom. Η Henao ήταν προηγουμένως SVP of Analytics στην Essence. Όλοι τους θα αναφέρονται στον Tim Irwin, Διευθύνοντα Σύμβουλο EMEA της EssenceMediacom.

Keywords
Τυχαία Θέματα