«Στόχος των Green Brand Awards είναι η ανάδειξη των πράσινων προϊόντων»

Η Boussias Events διοργανώνει, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τα Green Brand Awards, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και διαδικασίες ανάπτυξης οι οποίες προάγουν την green οικονομία και το eco living.

Η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Green Brand Awards 2024, Κωνσταντίνα Σκαναβή, Καθηγήτρια και Πρόεδρος του Τμήματος Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής δήλωσε: «Τα Green Brand Awards

έχουν ως στόχο την ανάδειξη, αναγνώριση και προβολή των επιχειρηματικών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων στον χώρο των “πράσινων” βέλτιστων πρακτικών.

Το σπουδαιότερο είναι ότι μέσα από τη διαδικασία της αξιολόγησης των “ελληνικών πράσινων προτάσεων”, καλλιεργείται στους επαγγελματίες του χώρου μια φιλοσοφία αριστείας, η οποία, εάν υιοθετηθεί, θα οδηγήσει στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται προς τους πελάτες, στην επιχειρηματική αποτελεσματικότητα, στη διεθνή ανταγωνιστικότητα αλλά και στην ποιότητα εν γένει του κοινωνικού ιστού.

Η ανάδειξη και διάδοση του θεσμού των Green Brand Awards, θα βοηθήσει στην προώθηση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης όλων των πολιτών. Τα Πράσινα Βραβεία έρχονται να τιμήσουν τα πιο καινοτόμα πράσινα έργα και μυαλά, που τόσο ο πλανήτης μας έχει ανάγκη, για να προστατευτεί η δημόσια υγεία και να ζούμε όλες και όλοι μια καθημερινότητα που να σέβεται την ζωή». Περισσότερα για τις κατηγορίες και υποβολή των υποψηφιοτήτων: https://www.greenawards.gr/.

Keywords
Τυχαία Θέματα