Στην Αθήνα η δράση της Wind «Μείνετε Σπίτι – Θα σας φέρουμε εμείς τα ψώνια»

Κατ’ οίκον παράδοση βασικών αγαθών σε ευπαθείς ομάδες.

Ξεκίνησε και στην Αθήνα η δράση αλληλεγγύης της Wind «Μείνετε Σπίτι – Θα σας φέρουμε εμείς τα ψώνια», η οποία εφαρμόζεται ήδη στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με την εταιρεία

ταξί TaxiWay. Πρόκειται για μία ενέργεια που μειώνει την ανάγκη μετακινήσεων ευπαθών ομάδων πληθυσμού για την αγορά βασικών αγαθών. Έτσι δίνεται λύση σε όσους δεν μπορούν – λόγω ειδικών προβλημάτων- να βγουν από το σπίτι και μειώνεται δραστικά η πιθανότητα έκθεσής τους σε κίνδυνο.

Στην Αθήνα και σε συνεργασία με την εταιρεία οχημάτων ταξί «Κόσμος», η Wind αναλαμβάνει για όλες τις ευπαθείς ομάδες τη συλλογή και δωρεάν μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης από οποιοδήποτε κατάστημα τροφίμων ή φαρμακείο αυθημερόν και με ασφάλεια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο της «Κόσμος» δηλώνοντας τον κωδικό 180. Ο πλησιέστερος οδηγός ταξί φτάνει στην πόρτα τους και παραλαμβάνει τη λίστα με τα ψώνια και το χρηματικό αντίτιμο. Ο οδηγός φροντίζει να συλλέγει και να παραδίδει τα προϊόντα τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα