Με live webinar ξεκινά ο νέος κύκλος Professional Diploma in Digital & Social Media

Από τη KnowCrunch, με πληθώρα δωρεάν παροχών στους συμμετέχοντες.

Η KnowCrunch παρουσιάζει για 5η συνεχή χρονιά το επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Professional Diploma in Digital & Social Media, διάρκειας 136 ωρών, το οποίο θα ξεκινήσει στις 22 Απριλίου στην Αθήνα με εισηγητές έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς σε συνεργασία με Deree –The American College of Greece. Προσαρμοζόμενο στις

τρέχουσες συνθήκες, το Professional Diploma in Digital & Social Media θα ξεκινήσει με live webinar μέχρι να επιτραπεί η επιστροφή στις τάξεις.

Παράλληλα, όλοι οι φοιτητές που συμμετέχουν θα έχουν δωρεάν τις παρακάτω επιπρόσθετες παροχές: Προσωπική παρακολούθηση μέσω live webinar, την ίδια ώρα και μέρα της εκπαίδευσης, όπου οι instructors εκπαιδεύουν ενώ ταυτόχρονα απαντούν σε απορίες με 2 way video & audio conference, προσωπική πρόσβαση στην ύλη και bonus files του course, προσωπική πρόσβαση σε Facebook Group όπου βρίσκονται συνεχώς οι instructors για να λύνουν απορίες, και δυνατότητα επίσκεψης κάποιων εκ των επόμενων in-class courses. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες παίρνουν δωρεάν πρόσβαση για 4 μήνες στο αυτόνομο e-learning masterclass 110 ωρών video-on-demand, με την ίδια ακριβώς ύλη, από τους ίδιους instructors.

Keywords
Τυχαία Θέματα