Στη Saatchi & Saatchi UK το global creative της Ibis

Η Saatchi & Saatchi UK κέρδισε τον παγκόσμιο creative λογαριασμό του budget hotel brand Ibis, ιδιοκτησίας Accor, μετά από spec. Το agency αναλαμβάνει τους τομείς του strategy και του creative για τον ξενοδοχειακό

όμιλο, συμπεριλαμβανομένων των Ibis, Ibis Budget και Ibis Styles, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας μια cross regional επανατοποθέτηση του brand σε όλες τις αγορές του.

Η «παρθενική» δουλειά της Saatchi & Saatchi για τον συγκεκριμένο πελάτη θα αποτελεί «μια γιορτή της παγκόσμιας κληρονομιάς του brand τόσο ως ηγέτη, όσο και ως πρωτοπόρου στον κλάδο της φιλοξενίας», αναφέρεται χαρακτηριστικά. Η ανάθεση επεκτείνει τη σχέση της μητρικής Publicis Groupe με την Accor, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που ο όμιλος διαχειρίζεται τις οικονομικές υποθέσεις του ξενοδοχειακού ομίλου.

«Η πανδημία άλλαξε τις ανάγκες στον πραγματικό κόσμο και, έτσι, το ταξίδι και η φιλοξενία ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο συναρπαστικές και δεν αποτελούσαν τόσο μεγάλη πρόκληση. Είχαμε το προνόμιο να επιλεγούμε ώστε να συμβάλλουμε στην επόμενη αποστολή των Ibis και Accor και είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε άμεσα το 2024», σημείωσε ο James Denton-Clark, Chief Executive, Saatchi & Saatchi.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα