Στη Mediacube το Pharmacy295

Η Mediacube επιλέχθηκε από το Pharmacy295, με σκοπό την ανάπτυξη online στρατηγικής, εστιασμένη στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας και των πωλήσεων, τόσο για το διαδικτυακό κατάστημα pharmacy295.gr, όσο και για τα φυσικά φαρμακεία της επιχείρησης. Με τη νέα αυτή συνεργασία, η Mediacube κλήθηκε να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο online

προώθησης με ενέργειες Brand Awareness και Performance μέσω Google ads, καθώς και μέσω καμπανιών σε Facebook και Instagram.

Επιπλέον, η online προώθηση του Pharmacy295 ενισχύεται με ένα ολοκληρωμένο έργο SEO, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας του website στην κορυφή των σχετικών με το αντικείμενο αναζητήσεων των καταναλωτών στις μηχανές αναζήτησης.

Το Pharmacy295 δραστηριοποιείται στον κλάδο των φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα για πάνω από 20 χρόνια, προσφέροντας στους πελάτες του μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών ειδών υγείας, ομορφιάς και ευεξίας, τόσο μέσω του ηλεκτρονικού όσο και των 5 φυσικών καταστημάτων του στην Αττική. Οι πελάτες του Pharmacy295 έχουν, επίσης, προνόμια όπως πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών, παράδοση σε 24 ώρες, προσφορές και άλλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα