Σε rebranding προχωρά η Landor & Fitch του WPP

Η Landor & Fitch ανακοίνωσε την αλλαγή της επωνυμίας της, με την οποία το WPP αποσύρει το Fitch από το όνομά της, λειτουργώντας αποκλειστικά ως Landor. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το rebranding αποτελεί το αποκορύφωμα μιας πενταετούς στρατηγικής που είδε την προσφορά συμβουλευτικής, σχεδιασμού και εμπειρίας του WPP

να επεκτείνεται.

Η δήλωση προσθέτει ότι η νέα ταυτότητα του brand είναι εμπνευσμένη από τη «δύναμη του νερού και αποτίει φόρο τιμής στην προέλευση της επιχείρησης», η οποία ιδρύθηκε από τον Walter Landor σε ένα φέρι μποτ, στο λιμάνι του Σαν Φρανσίσκο.

Ο Teemu Suviala, Global Chief Creative Officer, Landor, δήλωσε: «Το νέο μας εμπορικό σήμα χαράζει μια φιλόδοξη πορεία για το μέλλον μας. Χρησιμοποιούμε το νέο χρώμα της μάρκας μας, το ultramarine μπλε, για να σηματοδοτήσουμε τον επαναπροσδιορισμό σε brand και design category. Οι δυνατότητες σχεδιασμού και έκφρασής μας είναι πλέον απαράμιλλες. Για το δικό μας brand, αξιοποιήσαμε λαμπρά, creative μυαλά από όλο το δίκτυό μας, όπως ακριβώς θα κάναμε και για τους πελάτες μας, για να δημιουργήσουμε μια μάρκα που ζωντανεύει σε κάθε πτυχή της».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα