«Πράσινο» από την Google για τη διαφήμιση παιχνιδιών NFTs

Σε αναβάθμιση της πολιτικής της, που αφορά στη διαφήμιση κρυπτονομισμάτων και συναφών προϊόντων προχωρά, από αυτόν τον μήνα, η Google και θα επιτρέπει τα παιχνίδια που βασίζονται στο blockchain και περιλαμβάνουν NFTs. «Αρχής γενομένης από τις 15/9, οι διαφημιζόμενοι που προσφέρουν παιχνίδια NFT τα οποία δεν προωθούν περιεχόμενο που σχετίζεται με τον στοιχηματισμό θα μπορούν να διαφημίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους», σημείωσε η εταιρεία.

Η

Google περιέγραψε τα κατάλληλα για διαφήμιση NFT παιχνίδια ως εκείνα που επιτρέπουν στους παίκτες να αγοράσουν in-game αντικείμενα «με σκοπό να βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη ή να τον βοηθήσουν να προχωρήσει στο παιχνίδι». Η νέα διαφημιστική πολιτική θα συνεχίσει να απαγορεύει την προώθηση παιχνιδιών που αφήνουν τους παίκτες να βάζουν στοιχήματα με NFTs με αντάλλαγμα την ευκαιρία να κερδίσουν κάποιο έπαθλο με αξία στον πραγματικό κόσμο, συμπεριλαμβανομένων άλλων NFTs, μετρητών ή κρυπτονομισμάτων.

Ούτε θα μπορούν οι διαφημιζόμενοι να προωθούν τα παιχνίδια καζίνο στα κοινωνικά δίκτυα, τα οποία ανταμείβουν τους παίκτες τους με NFTs ή οποιαδήποτε άλλη διαφήμιση που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Για να προβάλει διαφημίσεις που προωθούν τον στοιχηματισμό με NFTs, η Google ανακοίνωσε ότι οι διαφημιζόμενοι πρώτα θα χρειαστεί να συμμορφωθούν με την πολιτική και να λάβουν πιστοποίηση.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα