«Πράσινη» δέσμευση από την LG

Η LG Electronics στοχεύει να είναι μια περιβαλλοντικά βιώσιμη επιχείρηση, αναλαμβάνοντας συγκεκριμένες και απτές δράσεις με τις τρεις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες ESG που περιγράφονται στο Better Life Plan 2030. Οι πρωτοβουλίες σηματοδοτούν μια υποδειγματική αλλαγή προς την υιοθέτηση απτών, συγκεκριμένων και μετρήσιμων δράσεων για ένα καλύτερο, καθαρότερο και πιο πράσινο περιβάλλον.

Ενδεικτικά, ανταποκρινόμενη στον επιτακτικό χαρακτήρα της κλιματικής

αλλαγής, η LG παραμένει προσηλωμένη στην επίτευξη της ουδετερότητας των εκπομπών άνθρακα και στην εξ ολοκλήρου στροφή της σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μακροπρόθεσμα. Η αφοσίωσή της και στους δύο στόχους φαίνεται ήδη από τις ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες που εφαρμόζονται στο LG Smart Park στο Changwon της Νότιας Κορέας.

Προβαίνοντας άμεσα σε αλλαγές για την πρωτοβουλία ουδετερότητας των εκπομπών άνθρακα, η LG στρέφεται σε πιο αποτελεσματικές λειτουργικές διαδικασίες και εφαρμόζει ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες σε όλες τις μονάδες παραγωγής της. Μέχρι το 2030, σχεδιάζει να μειώσει τις συνολικές εκπομπές άνθρακα από το στάδιο χρήσης του προϊόντος κατά 20%. Προβλέπει, επίσης, ότι από το 2021 έως το 2030, θα έχει χρησιμοποιήσει συνολικά εξακόσιες χιλιάδες τόνους ανακυκλωμένων πλαστικών στην παραγωγή νέων οικιακών συσκευών.

Keywords
Τυχαία Θέματα