H Omnicom ορίζει Global CMO

Την Kathleen Saxton επέλεξε το Omnicom Group για τον νέο ρόλο της Chief Marketing Officer, με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου. Από τη νέα της θέση, η Saxton θα είναι υπεύθυνη για το marketing των δυνατοτήτων και των omnichannel λύσεων της Omnicom για τους παγκόσμιους πελάτες της. Η Saxton προέρχεται από τη MediaLink, όπου υπηρετούσε ως Managing Director EMEA,

ενώ είναι συνιδρύτρια του θεσμού Advertising Week Europe.

Προηγουμένως, διηύθυνε τo δικό της talent advisory, The Lighthouse επί μία δεκαετία και κατείχε θέσεις marketing σε εταιρείες όπως Sky Television, Saatchi και PHD. «Η Kathleen αναλαμβάνει τον ρόλο αυτόν, διαθέτοντας βαθιά αντίληψη των λύσεων που αναζητούν οι παγκόσμιοι πελάτες σήμερα, προκειμένου να επιτύχουν σε έναν καταναλωτικό κόσμο που αλλάζει», δήλωσε ο Daryl Simm, President και Chief Operating Officer του Omnicom Group.

Η Saxton είναι μέλος του συμβουλίου του NSPCC Childline, της βρετανικής οργάνωσης προστασίας των παιδιών και ενεργό μέλος της WACL (Women in Advertising and Communications Leadership). Είναι επίσης μέντορας στο πρόγραμμα της βρετανικής κυβέρνησης Speakers for Schools. Αναμένεται να μετακινηθεί από το Λονδίνο στη Ν. Υόρκη στις αρχές του 2023.

(Πηγή: Mediapost)

Keywords
Τυχαία Θέματα