«Παρωδία ενηλικίωσης» η νέα καμπάνια του Old Spice

Να αφήσουν πίσω τον εφηβικό τους εαυτό, ενθαρρύνει τους άνδρες η Old Spice, στη νέα της διαφήμιση που προωθεί την καινούργια σειρά αρωμάτων Perfume Quality. Η καμπάνια «Farewell teenage me» παίζει με τις προσδοκίες του κοινού από τις ιστορικές διαφημίσεις της μάρκας που ανήκει στην Procter & Gamble, όπως το Old Spice Guy.

Η ταινία 45΄΄, που δημιουργήθηκε από τη Wieden & Kennedy London,

αποτελεί μια «παρωδία ενηλικίωσης» που δείχνει έναν άνδρα να συνομιλεί με τον έφηβο εαυτό του, μέσα στο αυτοκίνητo. O άνδρας, λοιπόν, με το που μυρίζει το αποσμητικό βγάζει μουστάκι και αφήνει πίσω τον εφηβικό του εαυτό, καθώς χάνεται στο ηλιοβασίλεμα. Σχεδιάστηκε, επίσης, ένα version 30΄΄ καθώς και edits 20΄΄, 15΄΄, 6΄΄ και 4΄΄, τα οποία θα «τρέξουν» online και στα SoMe σε όλη την Ευρώπη. Η P&G ανέλαβε media planning and buying.

Τη σκηνοθεσία «υπογράφει» ο Andreas Nilsson της Biscuit Filmworks. Ο David Colman, Creative Director της Wieden & Kennedy London, δήλωσε: «Το να φτιάξουμε μια comedy dialogue διαφήμιση στην οποία ένα άτομο παίζει και τους δύο ρόλους, δεν ήταν ποτέ εύκολο, αλλά με τον Andreas Nilsson στο τιμόνι του “Oldspicemobile” μας και μια απίστευτη ομάδα να μας καθοδηγεί, η ταινία ήταν πολύ διασκεδαστική».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα