Νέα executive ομάδα στην TwentyFirstCenturyBrand στην Ευρώπη

Η TwentyFirstCenturyBrand διόρισε τον Dan Hauck ως European Executive Strategy Director και partner και όρισε τη Stephanie Nicolaides ως European Managing Director and Partner. Ο Hauck έχει εργαστεί ως freelancer στο BeenThereDoneThat ενώ η συνεργασία του με την TwentyFirstCenturyBrand, μετρά 3 χρόνια, όπου δημιούργησε ένα in house agency στη Sony

Music, με καμπάνιες για τους Beyoncé, Kasabian και One Direction.

Με τον νέο του ρόλο θα αναλάβει τη δημιουργία επιτυχημένων στρατηγικών, ενώ αναβαθμισμένος θα είναι και ο ρόλος της Nicolaides. Η ίδια έχει δουλέψει για πελάτες όπως οι Monzo, Depop, Bumble, καθώς και PepsiCo και Lego ενώ πριν ενταχθεί στη TwentyFirstCenturyBrand, όπου πλέον θα «τρέχει» το ευρωπαϊκό παράρτημα, ήταν Senior Account Director στην The & Partnership.

Ο συνιδρυτής και Global Chief Executive, Neil Barrie, δήλωσε πως «δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανος» για το ζευγάρι που βρίσκεται πια στην ηγετική ομάδα. Η TwentyFirstCenturyBrand εξαγοράστηκε από την λονδρέζικη Common Interest στα τέλη του περασμένου έτους προσθέτοντας το 2024 στο portfolio και την Otherway.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα