Παράταση υποβολής στα Βραβεία Ελληνικού Επιχειρείν 2024

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) δημιουργεί έναν νέο θεσμό, σε συνεργασία με την Boussias Events, τα πρώτα Βραβεία Ελληνικού Επιχειρείν 2024 (Hellenic Entrepreneurship Awards H.E.A 2024), που απευθύνονται σε εγχώριες επιχειρήσεις, οι οποίες ξεχωρίζουν για τα επιτεύγματά τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ξένες αγορές, την προώθηση των συνεργειών, τις καινοτόμες ιδέες, τη συνεισφορά τους στην ευημερία και την ανάπτυξη της χώρας.

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του σημαντικότατου ενδιαφέροντος

που συγκεντρώνεται για συμμετοχή εταιρειών στα Βραβεία Ελληνικού Επιχειρείν 2024 και προκειμένου να υπάρξει μέγιστη συμπερίληψη και ανάδειξη των βραβευμένων εταιρειών, η τελετή απονομής των βραβείων εντάσσεται στην Οικονομική Διάσκεψη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών τον Ιούνιο 2024.

Αντίστοιχα, η ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων παρατείνεται έως τις 12 Απριλίου 2024. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το site (www.hellenicentrepreneurshipawards.gr), να ενημερώνονται για τις κατηγορίες, τους όρους συμμετοχής, να γνωρίσουν τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης και να προετοιμάσουν τις υποψηφιότητές τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα