Όμιλος Quest και ACS στα «Διαμάντια» των ελληνικών επιχειρήσεων

Ο όμιλος Quest και η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες βραβεύτηκαν στην τελετή απονομής των Βραβείων Diamonds της Ναυτεμπορικής, λαμβάνοντας τη διάκριση «Diamonds of the Greek Economy 2022», βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων.

Ο όμιλος Quest διανύει την πέμπτη δεκαετία δραστηριότητάς του στην ελληνική αγορά, με δραστηριότητα σε 4 κλάδους της οικονομίας – το εμπόριο προϊόντων πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και κλιματιστικών, τις υπηρεσίες πληροφορικής, τις ταχυμεταφορές καθώς και την παραγωγή πράσινης ενέργειας. Η ACS, μέσα στο 2022, ολοκλήρωσε την επένδυση στο νέο κέντρο διαλογής και τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στο Αιγάλεω Αττικής, η οποία ξεπέρασε τα 40 εκατ. ευρώ και υπετριπλασίασε τη δυναμικότητα διαλογής σε περισσότερες από 50.000 αποστολές ανά ώρα.

Ο Απόστολος Γεωργαντζής, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Quest και της ACS, δήλωσε σχετικά: «Ο όμιλος έχει σχεδιάσει και έχει θέσει σε εφαρμογή ένα επιχειρηματικό πλάνο 5ετίας (2022-2026), στο οποίο περιλαμβάνονται σημαντικές επενδύσεις, που ενδέχεται να ξεπεράσουν τα 300 εκατ. ευρώ, καθώς και εκτιμήσεις για διπλασιασμό των πωλήσεων και της κερδοφορίας σε σχέση με το 2021».

Keywords