Όμιλος Quest και ACS στα «Διαμάντια» των ελληνικών επιχειρήσεων

Ο όμιλος Quest και η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες βραβεύτηκαν στην τελετή απονομής των Βραβείων Diamonds της Ναυτεμπορικής, λαμβάνοντας τη διάκριση «Diamonds of the Greek Economy 2022», βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων.

Ο όμιλος Quest διανύει την πέμπτη δεκαετία δραστηριότητάς του στην ελληνική αγορά, με δραστηριότητα σε 4 κλάδους της οικονομίας – το εμπόριο προϊόντων πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και κλιματιστικών,

τις υπηρεσίες πληροφορικής, τις ταχυμεταφορές καθώς και την παραγωγή πράσινης ενέργειας. Η ACS, μέσα στο 2022, ολοκλήρωσε την επένδυση στο νέο κέντρο διαλογής και τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στο Αιγάλεω Αττικής, η οποία ξεπέρασε τα 40 εκατ. ευρώ και υπετριπλασίασε τη δυναμικότητα διαλογής σε περισσότερες από 50.000 αποστολές ανά ώρα.

Ο Απόστολος Γεωργαντζής, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Quest και της ACS, δήλωσε σχετικά: «Ο όμιλος έχει σχεδιάσει και έχει θέσει σε εφαρμογή ένα επιχειρηματικό πλάνο 5ετίας (2022-2026), στο οποίο περιλαμβάνονται σημαντικές επενδύσεις, που ενδέχεται να ξεπεράσουν τα 300 εκατ. ευρώ, καθώς και εκτιμήσεις για διπλασιασμό των πωλήσεων και της κερδοφορίας σε σχέση με το 2021».

Keywords
Τυχαία Θέματα