Ο ΣΔΕ συγκεντρώνει και μοιράζεται «Covid Insights»

Στόχος η πληροφόρηση της αγοράς επικοινωνίας.

Με σύνθημα «Sharing is Caring», ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ) προχώρησε στην πρωτοβουλία Covid Insights, η οποία είναι ανοιχτή σε όλη την αγορά και όχι μόνο στις εταιρείες μέλη του. Σε καθημερινή βάση γίνεται αναζήτηση και συλλογή από έρευνες, μελέτες, άρθρα και απόψεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, που, άλλες εταιρείες, οργανισμοί και φορείς, με διάθεση αλληλεγγύης, καθιστούν προσβάσιμα, χωρίς κόστος.

Ο ΣΔΕ

τα συγκεντρώνει στην ειδική ενότητα στην ιστοσελίδα του Covid Insights, και χάρη σε έναν σύντομο σχολιασμό επί του περιεχομένου, οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να εντοπίσουν εκείνα που τους ενδιαφέρουν. Η ενότητα εμπλουτίζεται σε καθημερινή βάση.

«Ο Covid-19 ανέτρεψε τα πλάνα όλων. Επιχειρήσεις και άτομα καλούμαστε να διαχειριστούμε τα νέα και διαρκώς μεταβαλλόμενα δεδομένα. Από την πρώτη στιγμή, θέσαμε ως βασική μας προτεραιότητα να βρισκόμαστε υπεύθυνα κοντά τόσο στις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους αλλά και στους καταναλωτές, την κοινωνία και την Πολιτεία. Η επόμενη μέρα είναι εδώ. Ας είμαστε όσο περισσότερο προετοιμασμένοι μπορούμε σε μια στιγμή ιστορική για ολόκληρο τον πλανήτη», δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Γρηγόρης Αντωνιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα