Ο Κωνσταντίνος Καρυπίδης εντάσσεται στη West Academy

Η West ξεκίνησε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Καρυπίδη, ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της υπηρεσίας West Academy.

Η υπηρεσία West Academy έχει ως σκοπό τη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στελεχών της αγοράς μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων σε τομείς όπως οι τεχνικές πωλήσεων, η βελτίωση των δεξιοτήτων επιτυχημένης επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης, καθώς, επίσης, το Coaching – On The Job Training & Leadership των στελεχών

που διοικούν ομάδες, μεταξύ άλλων.

Ο Κωνσταντίνος Καρυπίδης είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και ψυχοθεραπευτής. Το 2022, συμπεριλήφθηκε στους Top 50 Global Thinkers & Influencers στο Change Management από τον οργανισμό Thinkers 360.

Έχει συνεργαστεί με πληθώρα επιχειρήσεων σε Ελλάδα, Ευρώπη, Ασία και Αφρική ως σύμβουλος και εκπαιδευτής πάνω σε θέματα παραγωγικότητας και μέγιστης απόδοσης, ενώ έχει υπάρξει προσωπικός σύμβουλος σε στελέχη ανώτατης ηγεσίας τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

«Με την παρουσία του Κωνσταντίνου Καρυπίδη και τη λειτουργία της West Academy, η West ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στην αγορά των υπηρεσιών Sales και Marketing, ακολουθώντας πιστά την αποστολή της στο να προσφέρει επιπρόσθετη αξία στους συνεργάτες της», αναφέρει η εταιρεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα