Νέοι τρόποι συνεργασίας μεταξύ creators και brands στο TikTok

Το TikTok «μεταμορφώνει» τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ανακαλύπτουν νέες ιδέες και προϊόντα, προτέινοντας έναν νέο τρόπο συνεργασίας μεταξύ brands και creators ώστε να προσεγγίσουν διαφορετικές κοινότητες.

«Για να αναγνωρίσουμε και να επιβραβεύσουμε περαιτέρω τους creators για τη δημιουργικότητά τους και να αυξήσουμε την αξία του περιεχομένου τους, εισάγουμε το TikTok Creative Challenge», αναφέρει η εταιρεία.

Το TikTok Creative Challenge είναι μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στους δημιουργούς να υποβάλλουν video ads σε brand challenges και να λαμβάνουν ανταμοιβές ανάλογα με την απόδοση του βίντεο.

Οι δημιουργοί μπορούν να περιηγηθούν στη λίστα των challenges, να διαβάσουν ένα σύντομο brief της πρόκλησης, να δουν ποιες οι ανταμοιβές, οι κανόνες και οι απαιτήσεις και να υποβάλλουν το video ad τους. Αυτό δίνει στους creators πλήρη δημιουργική ελευθερία για τις διαφημίσεις τους, «ξεκλειδώνοντας» περισσότερες ευκαιρίες συνεργασίας με τις μάρκες.

Παράλληλά, με τη δημιουργία ενός creative challenge στην πλατφόρμα, οι advertisers λαμβάνουν έως και 30 ad creatives μέσα σε 10 ημέρες που δημιουργήθηκαν ειδικά για το κοινό του TikTok.

Keywords
Τυχαία Θέματα