Νέο OKRs Webinar από AltoValue & Microsoft

Ολοκληρώθηκε το 5o OKRs Webinar που διοργάνωσε η ΑltoValue, σε συνεργασία με τη Microsoft, με θέμα «How does Microsoft use OKRs to execute its strategies and achieve desired results?». Δεκάδες στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, από τους κλάδους της Τεχνολογίας, των Τηλεπικοινωνιών, της Ενέργειας κ.λπ., συμμετείχαν και παρακολούθησαν το webinar.

Η Wendy Pat Fong, Senior Program Manager, Microsoft,

Vancouver British Columbia, ανέδειξε τη σπουδαιότητα του καθορισμού στόχων και πώς μπορούν τα OKRs να βοηθήσουν έναν οργανισμό, δίνοντας διεθνή παραδείγματα από Αμερική & Ευρώπη.

Η Πόλυ Παλαιογεώργου, Director, Business Programs & Regional Experience Lead at Microsoft (CEE), Digital Employee Experience αναφέρθηκε στη σύνδεση μεταξύ OKRs και διαχείρισης της ατομικής απόδοσης, πώς χρησιμοποιούν το OKRs framework στη Microsoft digital, ενώ, ταυτόχρονα, τόνισε τα πλεονεκτήματα και τις προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν σε έναν οργανισμό, από τη χρήση του OKR Management Framework.

Ο Σταύρος Γιαννέτσος, συνιδρυτής της ΑltoValue & Senior Strategy Advisor, παρουσίασε τις διαφορές μεταξύ των ΟKRs και των KPIs, επισημαίνοντας τους τρόπους που μπορούν να συνδυαστούν. Τέλος, ο Μάνος Κουμαντάκης, ιδρυτής της ΑltoValue, παρουσίασε 3 περιπτώσεις επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς, (Qualco, Boussias, Diastasis), στις οποίες εφαρμόστηκαν και υιοθετήθηκαν τα OKRs, οδηγώντας και τους 3 οργανισμούς σε επίτευξη των μακροπρόθεσμων στρατηγικών στόχων τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα