UN Global Compact Network Greece και ΣΒΕ σε κοινή εκδήλωση

Με σκοπό την ανάδειξη του ρόλου της ενσωμάτωσης της βιωσιμότητας στην επιχειρηματική στρατηγική και λειτουργία ως αναγκαίο στοιχείο, τόσο για την ευθυγράμμιση με το σύγχρονο πλαίσιο της αγοράς, όσο και για την επίτευξη των SDGs, το UN Global Compact Network Greece και ο ΣΒΕ συνδιοργάνωσαν, στις 28 Φεβρουαρίου, στη Θεσσαλονίκη, εκδήλωση με θέμα «Ενισχύοντας τη Βιώσιμη

Ανάπτυξη: Από τη δέσμευση στην πράξη».

Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του UN Global Compact Network Greece, Ιουλία Τσέτη, σημειώνοντας ότι: «Έχουμε την υποχρέωση να εμφυσήσουμε στο ανθρώπινο δυναμικό μας την αναγκαιότητα κατεύθυνσης σε δράσεις ενίσχυσης της περιβαλλοντικής προστασίας και της κοινωνικής επαγρύπνησης. Πρόκειται για ένα χρέος συλλογικό και ατομικό και μία παρακαταθήκη για τις μελλοντικές γενιές».

Η δε Πρόεδρος του ΣΒΕ, Λουκία Σαράντη, δήλωσε ότι «οι στόχοι SDGs δεν είναι απρόσωπα δεδομένα χωρίς αντίκρισμα, ούτε προσανατολίζονται αποκλειστικά στην επαύξηση των παραγωγικών δυνατοτήτων της βιομηχανίας. Αλλά, κυρίως, μας δείχνουν την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουμε και ως κοινωνία, για έναν καλύτερο και ασφαλέστερο κόσμο για τις μελλοντικές γενιές».

Keywords
Τυχαία Θέματα