Νέα τηλεοπτική/digital καμπάνια Διός από τη Magenta

Ο Όλυμπος, τόπος καταγωγής του φυσικού μεταλλικού νερού Διός, αλλά και προστατευμένο οικοσύστημα της UNESCO, είναι ο κύριος πρωταγωνιστής του τηλεοπτικού σποτ που βρίσκεται ήδη στον «αέρα».

Η βασική ιδέα της καμπάνιας είναι ότι στον Όλυμπο, η φύση, πολύ μακριά από κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα, κάνει ανενόχλητη τη δουλειά της και η καθαρότητά της αντανακλά στο κρυστάλλινο φυσικό μεταλλικό νερό Διός.

Η απόλυτη ησυχία της προστατευμένης φύσης αποτυπώνεται σε δυνατά πλάνα τα οποία συνοδεύονται

μόνο από φυσικούς ήχους και τα οποία καταφέρνουν σε μόλις 36 δευτερόλεπτα να αποκαλύψουν γιατί το βουνό αυτό δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Με εύρημα το χαρακτηριστικό καρτελάκι «Μην ενοχλείτε», γίνεται σαφές ότι η σπάνια χλωρίδα και πανίδα του Ολύμπου, αλλά και κάθε μέρος του οικοσυστήματος όπως τα νερά και το υπέδαφος, βρίσκονται κάτω από αυστηρό καθεστώς προστασίας.

Τα γυρίσματα στον Όλυμπο διήρκησαν τρεις μέρες όπου, εκτός από drone, η κάμερα του DOP Tom Peyrat, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Παύλου Σταμάτη, κατέγραψαν «σκηνές αποθεωτικής ομορφιάς της φύσης στον Όλυμπο». Την καμπάνια «υπογράφει» η Magenta και την παραγωγή η Τοpcut-Modiano.

Keywords
Τυχαία Θέματα