Νέα συνεργασία για τη Meteorites Creative Space με το Douleutaras

Στη Meteorites Creative Space ανέθεσε το Douleutaras τη νέα digital καμπάνια του με τίτλο «To σπίτι βρήκε τον μάστορά του».

Τον τρόπο με τον οποίο το κινητό μπορεί να γίνει εργαλείο για όλες τις δουλειές του σπιτιού δείχνει στο κοινό το Douleutaras μέσα από τη νέα του digital επικοινωνία του.

Συγκεκριμένα, στο επίκεντρο της καμπάνιας βρίσκεται το κινητό τηλέφωνο και πώς αυτό λειτουργεί ως πινέλο, σφυρί ακόμα και ως ταινία

που διακόπτει τις διαρροές στο ντουζ. Βάψιμο τοίχου, εργασίες στον κήπο, επισκευή υδραυλικών, όλες οι τεχνικές εργασίες πλέον πραγματοποιούνται με «εργαλείο» το κινητό μας τηλέφωνο.

Πώς, όμως, γίνεται αυτό; «Με μία αναζήτηση από το κινητό στο Douleutaras, ο χρήστης βρίσκει επαγγελματίες, βάσει κριτηρίων και αξιολογήσεων, για κάθε εργασία του σπιτιού», όπως αναδεικνύεται μέσα από την επικοινωνία.

Την παραγωγή του σποτ ανέλαβε η Filmakers Ηub, σε σκηνοθεσία του Ηλία Παπαϊωάννου. Πέρα από την Ελλάδα, η καμπάνια θα «τρέξει» και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως Πορτογαλία, Ιρλανδία και Κύπρο, σε κάποιες από αυτές και τηλεοπτικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα