Νέα συνεργασία Contentum με Creta Media Group

H Contentum | Creative Content Production ξεκίνησε συνεργασία με την Creta Media Group και συγκεκριμένα έκαναν «ποδαρικό» με την TV Creta – Παγκρήτια Ραδιοτηλεόραση ΑΕ που αλλάζει τα δεδομένα με ειδήσεις μέσω Reels, TikTok. Ωστόσο, ο όμιλος έχει σκοπό να δίνει

ένα ολοκληρωμένο πακέτο προβολής και ενημέρωσης, ενσωματώνοντας και την παραγωγή πρωτογενούς υλικού αποκλειστικά για social media.

H Contentum, έχοντας ήδη 3 χρόνια εξειδίκευση στο κάθετο βίντεο, έχει αναλάβει για τον όμιλο Creta το post production, το content distribution, τη διαχείριση του λογαριασμού TikTok και μερική επιμέλεια του περιεχομένου έτσι ώστε το μήνυμα να γίνεται social media friendly. Η συνεργασία έχει βλέψεις για διάρκεια ενός χρόνου.

«Το περιεχόμενο πάει εκεί που καταναλώνεται. Όσο και να εθελοτυφλούν τα brands, η επανάσταση του βίντεο που έφερε το TikTok, ήρθε για να μείνει. Έχουμε αποδείξει επανειλημμένα ότι το ποιοτικό περιεχόμενο βίντεο θριαμβεύει ανεξαρτήτου φύσεως του προϊόντος – υπηρεσίας – προσωπικότητας. Γι’ αυτό, είμαι ενθουσιασμένη που βλέπω να κινητοποιούνται τα “παραδοσιακά” μέσα», δήλωσε στο DailyFax η ιδρύτρια της Contentum, Κατερίνα Τριγώνη.

«Παραμένουμε πιστοί στον παραδοσιακό τρόπο ενημέρωσης αλλά ακολουθούμε και τις τάσεις της εποχής. Η αναπαραγωγή των ειδήσεων που προκύπτουν από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και την εφημερίδα γίνεται πλέον από το διαδίκτυο», αναφέρει ο γενικός διευθυντής του ομίλου Creta, Μανώλης Αλεξάκης. Σημειώνεται πως το πρώτο κιόλας βίντεο έχει φτάσει στις 250 χιλιάδες προβολές στο πρώτο 24ωρο και πάνω από 1.000 followers.

Keywords
Τυχαία Θέματα