Το Ertflix ξεπέρασε τις 12 εκατ. θεάσεις ανά μήνα τον Οκτώβριο και Νοέμβριο

Την πρωτοφανή, όπως την χαρακτήρισαν, άνοδο του Ertflix στις προτιμήσεις του κοινού παρουσίασαν ο Πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας και η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλός της, Κατερίνα Κασκανιώτη, στην πρώτη της συνάντηση με τους δημοσιογράφους, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι οι σχεδιασμοί για το επόμενο διάστημα

αφορούν την περαιτέρω ενίσχυση του 24ωρου ενημερωτικού καναλιού Ertnews και την αναβάθμιση του Ertflix, ενώ αποκάλυψε ότι η πρότασή του προς την Κατερίνα Κασκανιώτη για την ανάληψη της θέσης της Διευθύνουσας Συμβούλου αποβλέπει και στην κατεύθυνση ενδυνάμωσης του Ertflix.

Επίσης, έκανε γνωστό ότι το Ertflix, τόσο τον περασμένο Οκτώβριο όσο και τον περασμένο Νοέμβριο, ξεπέρασε τις 12 εκατ. θεάσεις τον μήνα, ενώ η προβολή των οκτώ επεισοδίων της «Έρημης χώρας» ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς, μόνο την περασμένη Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, οπότε «ανέβηκαν» τα τελευταία τέσσερα επεισόδιά της, το Ertflix κατέγραψε 1,650 εκατ. θεάσεις.

Τα δε Χριστούγεννα, το Ertflix θα «φορτώσει», όπως είναι και το νέο σλόγκαν που παρουσιάστηκε στο press event, καθώς έως τα Χριστούγεννα, όπως είπε ο ίδιος, «για πρώτη φορά στα 3,5 χρόνια λειτουργίας του, θα έχουν ανέβει παράλληλα 140 ταινίες, 25 πλήρεις ξένες σειρές και περισσότερα από 1.500 επεισόδια παιδικών προγραμμάτων».

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Κασκανιώτη χαρακτήρισε την ΕΡΤ «σταθερή αξία, ένα πολύπλευρο brand, που δεν μένει μόνο στην ενημέρωση, αλλά διαδραματίζει διαχρονικά μια πολλαπλή, πλουραλιστική και κοινωνικά κρίσιμη αποστολή», προσθέτοντας ότι «η ΕΡΤ δεν είναι απλά ανταγωνιστική με τηλεοπτικούς όρους. Αλλάζει το παράδειγμα με παραγωγές υψηλής ποιότητας, με πρωτοποριακές ιδέες και προσεγμένο περιεχόμενο και ποιοτικό αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα